Mesajlaşma imkanımız olsun

Bence gelmesin. Herkes herkesi rahatsız edebilir.
Kalabalık bir platform burası.

Konu açmak yerine bilgili kişilere özelden soru sorulması saçmalık olur ama bu amaçla kullanılmayacaksa faydalı olabilir tabii bunun önüne nasıl geçilir orası belirsiz.

Hiç ihtiyaç duymadım. Gelirse de kimseye durduk yere mesaj yazmam zaten. Gerek yok.
Ben atarım, veya bir başkası atabilir. Belki bu pandemi günleri dertleşebilecek kafa dengi insanlar tanıyabiliriz. Bu fırsatı kaçırmak bence enayilik.
Bence gelmesin. Herkes herkesi rahatsız edebilir.
Kalabalık bir platform burası.
Kardeşim, yorumlarımı okur musun?

Amacını neden bozuyor, ve neden gereksiz ? Açıklarsan sevinirim kardeşim.
Forumların amacı yardım almak, yardım etmektir. Kuruluş amaçları herkesin yardım alabilmesidir, özelden soranın değil.

Allah aşkına mesaj sistemi forumu alt üst edecek de beğeni sistemini kaldırmak şahlandıracak mı?
Böyle bir şey iddia etmedim.

Ben atarım, veya bir başkası atabilir. Belki bu pandemi günleri dertleşebilecek kafa dengi insanlar tanıyabiliriz. Bu fırsatı kaçırmak bence enayilik.
Burası bana göre kafa dengi insanlar bulup onlarla birlikte özel mesaj yoluyla mesajlaşma yeri değil. Eğer kafa dengi birini bulduysan, farklı platformlar aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

Ve şuna eminim. Herkes takipleştiği kullanıcı ile sürekli mesajlaşacak. Dolayısıyla da, teknik destek gibi önemli konulara mesaj sayısı çok düşecek.

Başka bir forum olsa olabilir. Ama benim gözümde bu sistem Technopat'a uymuyor.

Katılıyorum lakin bu özelliğin iyi amaçlarla kullanılacağını düşünmüyorum. Forum gayet büyük bir forumdur, anlık olarak ortalama 7-8 bin kişi aktif olmakta. Bu kadar yoğun miktarda aktifliyin bulunduğu bir forumda bu özelliğin olumlu anlamda kullanılacağını sanmıyorum.

-Konu Dışı-
Sizin linç konusundaki güzel düşüncülerinizi her ne kadar olgun olduğunuz göstersede yine internet ortamında, karşılaşmamış olduğunuz birine akli yeterlilik miktarı hakkında alelen konuşmanız bir o kadar olgun olmayan bir insan olduğunuzu göstermektedir. Kullandığınız ithamları daha dikkatli ve özenlice kullanmanızı tavsiye ederim. Bir insanın bir konu hakkındaki tam düşüncelerini almadan ani bir şekilde akli yönden konuya girmeniz bir insanı linçleme girişiminden farksızdır. Açılmış olan konuda internet üzerinde uzun süreler var olacaktır ve bende bundan farkında olarak ya da olmayarak etkileneceğim.

Ek olarak bizim sadece burada linç girişiminde bulunmadığımızı söyledim. Daha dikkatli ve anlayarak bakarsanız kelimenin öz anlamından bahsettiğimi göreceksiniz. Bu konuda hiçbir kişinin linç veya herhangi psikolojik ve fiziksel şiddeti kabul edeceğini, isteğeceğini düşünmüyorum. Konuya olan ani girişiniz ile konudaki arkadaşı ağır veya hafif bir şekilde kınayanlar bulunmakta, siz sadece bana değil orada yorumda bulunmuş insanlarada aynı ithamlarda bulunmaktan farksız cümleler kullanmışsınız. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Benim linç veya psikolojik şiddet hakkındaki görüşlerimde olumlu değildir. Fiziksel veya psikolojik şiddet uygulanan kişinin ruh ve beden sağlığını bozarak o kişinin gelecekteki ve şu anki hayatını yüksek derecede olumsuz etkilemektedir. Aynı zamanda bu durumlara maruz kalan bir insan aynı durumları arkadaşlarına, ailesine yaşatacağından dolayı bir zincir oluşur buda bir milletin çöküşünün göstergesidir. Biz bu durumların olmasını sağlamak istemiyoruz, istemeyizde. Bizim konudaki yaptığımız tek şey arkadaşı ağır veya hafif bir şekilde kınamaktı.

Lütfen, ithamlarınıza çok dikkatli seçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…