Hiç ihtiyaç duymadım. Gelirse de kimseye durduk yere mesaj yazmam zaten. Gerek yok.
Discord grubu olayındakiler hak etmişti. Ama bizim suçumuz neydi?Bu olayda da yine bizim düşüncemiz önemli değildi. Discord grubu muhabbetleri ve beğeni için saçma mesaj atanlar yüzünden geldi.
Kurunun yanında yaş da yanar ama burada kuru olduğunu kanıtlayabilen yok.Discord grubu olayındakiler hak etmişti. Ama bizim suçumuz neydi?![]()
Ben atarım, veya bir başkası atabilir. Belki bu pandemi günleri dertleşebilecek kafa dengi insanlar tanıyabiliriz. Bu fırsatı kaçırmak bence enayilik.Hiç ihtiyaç duymadım. Gelirse de kimseye durduk yere mesaj yazmam zaten. Gerek yok.
Kardeşim, yorumlarımı okur musun?Bence gelmesin. Herkes herkesi rahatsız edebilir.
Kalabalık bir platform burası.
Forumların amacı yardım almak, yardım etmektir. Kuruluş amaçları herkesin yardım alabilmesidir, özelden soranın değil.Amacını neden bozuyor, ve neden gereksiz ? Açıklarsan sevinirim kardeşim.
Böyle bir şey iddia etmedim.Allah aşkına mesaj sistemi forumu alt üst edecek de beğeni sistemini kaldırmak şahlandıracak mı?
Yani inanmak moderatörlere kalmış. Bizim de Discord sunucumuz vardı, tabi böyle işler yapmazdık. İnsanlar sadece muhabbet ederdi.Kuru olduğunu kanıtlayabilen yok.
Burası bana göre kafa dengi insanlar bulup onlarla birlikte özel mesaj yoluyla mesajlaşma yeri değil. Eğer kafa dengi birini bulduysan, farklı platformlar aracılığıyla iletişime geçebilirsin.Ben atarım, veya bir başkası atabilir. Belki bu pandemi günleri dertleşebilecek kafa dengi insanlar tanıyabiliriz. Bu fırsatı kaçırmak bence enayilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.