Mescid-i Aksa'nın hali ne olacak?

Hocam İran'dan falan bahsediyorsanız orada haklısınız da Filistin denilen devlet Doğu Akdeniz'de bizim karşımızda oynayıp İsrail ile işbirliği yapıyor. Böyle bir devlete yardım etmek ne kadar mantıklı? Ben Arapların bir kesmini severim ancak Suudi Arabistan'daki heriflerden nefret ediyorum. Adamlar aynı coğrafyada olmalarına rağmen sesini çıkarmıyorlar ama Türkiye ta Orta Doğu'nun en ucundan İsrail'e karşı çıkıyor. Çok iyiye giden bir ekonomimiz varmış gibi bir de ambargo ve boykot yiyeceğiz bunlar yüzünden. Sizce bu iyi bir şey mi? :)
Hocam aslında Arapların ben diye gireceksiniz ama linç yememek için kendinizi tutuyorsunuz değil mi :D

Ayrıca ben hiçbir şey demiyorum. Ne ekersen onu biçersin,rüzgar eken fırtına biçer,bugün yediğin hurmalar yarın... diye gider bunlar. Bunun suçlusu 4 yaşında bir Filistin'li değil ama ''sözde'' Ermeni Soykırımını yapan da ben değilim. Ya da Amerika ile eyy Amerika diye konuşan da ben değilim. Kurunun yanında yaş da yanar arkadaşlar. Kendileri kaşındı. Kardeşim ben mi sat dedim sana? Osmanlı'nın cihat çağrısına uysaydınız da şu an kafanıza bombalar düşmüyor olsaydı. Şu an yaptığım genellemeyi yanlış anlayan arkadaşlara söylüyorum. Ben burada Filistin'de yaşayan çocuklardan bahsetmiyorum. Filistin hükümeti ve Filistin'den bahsediyorum. Madem Osmanlı'yı bu kadar seviyordunuz isyan etmeseydiniz. Irkçı bir insan olmayan ben bile artık ırkları sınıfa koymaya başlayacağım. Ülkemizdeki insanların Arap sevdalısı olmasının sebebi de Hz.Muhammed'in Arap olmasıdır. Eğer Hz.Muhammed Yunan olsaydı bu sefer de Yunan sevdalısı olacaklardı. Hep dediğim gibi. Ettin buldun dünyası.
Neyin yatırımı? 3 taraf tarafından paylaşılmış Libya yatırımı mı? Bir dostum bir Esed dediğin Suriye yatırımı mı? Her İngiliz/Fransız teklifinde kılçık görmüş kedi gibi kuyruğu dikip seni tarihin her döneminde sırtından bıçaklayanlara olan yatırım mı?

Bunları diyorsan, ben bu kadar ölü yatırım hayatımda daha önce görmedim. Türkiye önce kendi halkına yardım etsin, durum ortada. Ortalama bir laptop almak için 5-6 ay yemeden içmeden asgari ücretle çalışmak zorunda kaldığın ülkedesin.
Aslında Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstermeyen bizleriz. Kardeşim sanane. Sen gir al teröristleri çık. Sen neden ÖSO'ya destek veriyorsun?
 
Onlarda insan. Böyle dememek lazım.


Ben size söylüyorum. Bir gün bir Selahaddin çıkacak. Ha bugün, ha yarın. Dileğim en kısa vakitte gelmesi ile.
 
Aslında Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstermeyen bizleriz. Kardeşim sanane. Sen gir al teröristleri çık. Sen neden ÖSO'ya destek veriyorsun?
Biz çıkalım da orası amerikanın avı olsun. Adamlara yeni sömürge. Sömürür sömürür bizi hatırlarlar artık.
Yunanistan'la arandaki siyasi sorunları çözmeye çalış, en azından bir şeyleri çözme şansın olur.
Siyasi sorun mu adamlar egede hakkımız agasp etmeye çalışıyor. Sen bu adamlarla neyi çözeceksin ?
O terör devletleri defakto olarak İngiliz/Fransız/Yunan yemlemeleriyle zaten dibimizde bunlar maşa olarak kullanılarak kuruldu. 5 kuruşluk tekliflere, yemlemelere kaç defa satıldın, kaç defa katledildin şu ana kadar...

Bu halk senin halkından "NEFRET" ediyor yıllarca halifeliği kendi elinde bulundurduğun için. Seni aşağı halk olarak görüyorlar, seni yabancı ve sömürgeci olarak görüyor. Bu nefretin değişeceğine inanıp geleceğe yatırım diyorsun bir de. Bunlara yatırım yapacağına Yunanistan'la arandaki siyasi sorunları çözmeye çalış, en azından bir şeyleri çözme şansın olur.

Senden bu kadar nefret eden, elinden gelse seni ilk boğacak 2 milletten birine yapılan yatırım kadar ölü yatırım daha önce tarihte görülmedi.

Siyasette vicdan olmaz, kendi çıkarların olur. Senin çıkarların da bu kadar kötü bir dönemindeyken ortaya atılmaktan geçmiyor.
Terör devleti kuracaklar diyorum. Sınır güvenliğimiz için büyük tehdit diyorum. Sen araplar bizden nefret ediyor diyorsun. İşin ucu türkiyeye dokunacaksa türkiye her zaman sahada olmalıdır.
 
Son düzenleme:
Siyasi sorun mu adamlar Ege'de hakkımızı gasp etmeye çalışıyor. Sen bu adamlarla neyi çözeceksin?
Doğru düzgün bir politika uyguladığında batılı her ülkeyle ortak çıkar bulursun ve sorunlarını çözersin. Boğazlara nasıl asker yerleştirdik antlaşmaya aykırı olarak? Doğru düzgün bir siyasi strateji izledin de Antlaşmanın karşı tarafındaki ülkeyi ikna ettiğin için şu anda boğaz çevresinde askeri birlikler varlar.

Kıbrıs sonrasında ABD ambargosundan nasıl çıktın? Döneminin en gelişmiş uçakları arasında olan bir uçağı ana savaşçın olarak filona nasıl kattın?

2. bir direniş savaşı yapamayacak durumdayken, tamamen bitmiş haldeyken nasıl İngiltere/Fransa/İtalya/Yunanistan'ı ikna ettin de şimdiki topraklarını kurtardın?

Bunların hepsi onlarla masaya oturarak, meşruiyetini sağlayarak yapıldı.

Daha hâlâ düzgün bir politikanın ne kadar işlevsel olduğunun farkında bile değilsiniz. İlaç borçlarını ödeyemediğin ekonomik durumun ve yaptığın hatalarla kaybettiğin itibarın varken istediğin kadar sesini çıkar. Hiçbirinin umurunda olmuyorsun ülke olarak işte.

O aşağılanarak ülkeden kovulan "monşerler" şu anda görevlerinde olsalardı her şeyin ne kadar farklı olacağından haberiniz yok. 2000 yıllarının en başlarındaki Türkiye'nin itibarına bak, bir de şimdikine...
 
Son düzenleme:
Aslında Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstermeyen bizleriz. Kardeşim sanane. Sen gir al teröristleri çık. Sen neden ÖSO'ya destek veriyorsun?
Doğru ama şunu da bilin Suriye daha yeni karışmaya başladığında Türkiye hemen ilişkileri kesti Suriye ile diğer ülkeler beklediler. Türkiye toprak da kaybetmiş oldu. Süleyman şah türbesi. Ve 5 milyon sığınmacı ki bu insanların normalde kamplarda kalması gerek kamplarda onlara bakılması gerekti. Şehirlere salınıp dağıtılmaması gerekti. Hiçbir ülke bunu yapmaz. Bunu da bir düşünün.
 
Zaten kurdurlar bile haberiniz yok mu?
Neyi kurdular ? Nereye kurdular ?
Mülteci kamplarında askerlerine saldıran, personelini taciz eden, yemek kazanlarını deviren, bayrağını indirip yakan, büyük kısmı eğitilmemiş ve suç makinesi olan topluluğun milyonlarcasını şehirlere dağıttın doğru... Çok mantıklı.
Kim yaptı bunu ? Kaynak var mı ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı