MESEM bilişim stajyer yeri nasıl bulunabilir?

Hocam olabilir bu site ancak ben şu an kayıtlı değilim MESEM'e ağustos ayında kaydımı yaptıracağım o zaman bakacağım. Bir de sorum şu mülakat yapılacak deniyor mülakatta ne soruluyor hocam tam anlamadım.

Hocam bu şirket sanırım sadece lise son sınıf öğrencileri alıyor. MESEM'de bu bölümden iş bulmak gerçekten zor.

Son düzenleme:
Konuyu başlatırken yazmıştım görmediniz sanırım. Bilişim bölümüne girmek istiyorum.

Pardon arkadaşında dediği gibi yazılım firmalarına mail atabilirsin ama ne kadar sonuç verir bilemem benim işletmemi hocam buldu sende rica etsen belki yardımcı olurlar.

Pardon arkadaşında dediği gibi yazılım firmalarına mail atabilirsin ama ne kadar sonuç verir bilemem benim işletmemi hocam buldu sende rica etsen belki yardımcı olurlar.

Hocam ağustos ayında soracağım o zamana kadar işimi garantiye almaya çalışıyorum. Bilmiyorum hocalarda bulamazsa en kötü bende örgün meslek lisesinden devam edeceğim.

Hocam yazılım bölümünden MESEM'e geçtiyseniz size bir soru sormak istiyorum. Bu mülakatlarda ne soruluyor veya sizde mülakat oldu mu?

Yazılım biliyorum az çok ama daha çok pratik yapmam gerek. Bu yüzden mülakat olursa sıkıntı yaşayabilirim o yüzden soruyorum hocam.

Hocam ağustos ayında soracağım o zamana kadar işimi garantiye almaya çalışıyorum. Bilmiyorum hocalarda bulamazsa en kötü bende örgün meslek lisesinden devam edeceğim.

Hocam yazılım bölümünden MESEM'e geçtiyseniz size bir soru sormak istiyorum. Bu mülakatlarda ne soruluyor veya sizde mülakat oldu mu?

Yazılım biliyorum az çok ama daha çok pratik yapmam gerek. Bu yüzden mülakat olursa sıkıntı yaşayabilirim o yüzden soruyorum hocam.
Ben Apple yetkili servisinde çalışıyorum haberleşmedeyim ben

@ÖmerKrgz merhaba hocam, staj yeri bulabildiniz mi bende aynı senin durumundayım bilişim alanında bir tane bile staj yeri yok
Hocam tek çare okula sormak ben sorduğumda şuan da biz de öğrenci staj yerleri bulmakta zorluk çekiyoruz dediler öğretmenlere okul başladıktan sonra sorarsın dediler ondan sonra büyükleriminden aldığım öğütlerle vazgeçtim en iyisi lisenin bilişim bölümünde örgün okumak en iyi konuyu onlar anlatıyorlar hiç değilse üniversite şansın oluyor örgün de ama mesemde haftada 1 gün ders gördüğün için zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı