Sağolun öneriniz için hocam.Yazılım şirketlerinin ik bölümlerine düzgün bir dil ile meramını anlatan mail atarsan dönüş sağlarlar bence. Hızlı sonuç almak istiyorsan da ararsın. En olmadı hocaların bulur.
Sağolun öneriniz için hocam.Yazılım şirketlerinin ik bölümlerine düzgün bir dil ile meramını anlatan mail atarsan dönüş sağlarlar bence. Hızlı sonuç almak istiyorsan da ararsın. En olmadı hocaların bulur.
Staj Uygulaması | AKINSOFT Yazılım Çözümleri şuraya bi bakar mısın?Sağolun öneriniz için hocam.
Staj Uygulaması | AKINSOFT Yazılım Çözümleri şuraya bir bakar mısın?
Konuyu başlatırken yazmıştım görmediniz sanırım. Bilişim bölümüne girmek istiyorum.
Pardon arkadaşında dediği gibi yazılım firmalarına mail atabilirsin ama ne kadar sonuç verir bilemem benim işletmemi hocam buldu sende rica etsen belki yardımcı olurlar.
Pardon arkadaşında dediği gibi yazılım firmalarına mail atabilirsin ama ne kadar sonuç verir bilemem benim işletmemi hocam buldu sende rica etsen belki yardımcı olurlar.
Ben Apple yetkili servisinde çalışıyorum haberleşmedeyim benHocam ağustos ayında soracağım o zamana kadar işimi garantiye almaya çalışıyorum. Bilmiyorum hocalarda bulamazsa en kötü bende örgün meslek lisesinden devam edeceğim.
Hocam yazılım bölümünden MESEM'e geçtiyseniz size bir soru sormak istiyorum. Bu mülakatlarda ne soruluyor veya sizde mülakat oldu mu?
Yazılım biliyorum az çok ama daha çok pratik yapmam gerek. Bu yüzden mülakat olursa sıkıntı yaşayabilirim o yüzden soruyorum hocam.
Ben Apple yetkili servisinde çalışıyorum haberleşmedeyim ben.
İnşallah ustalık belgesi alırsınız hocam teşekkür ederim.
Hocam tek çare okula sormak ben sorduğumda şuan da biz de öğrenci staj yerleri bulmakta zorluk çekiyoruz dediler öğretmenlere okul başladıktan sonra sorarsın dediler ondan sonra büyükleriminden aldığım öğütlerle vazgeçtim en iyisi lisenin bilişim bölümünde örgün okumak en iyi konuyu onlar anlatıyorlar hiç değilse üniversite şansın oluyor örgün de ama mesemde haftada 1 gün ders gördüğün için zor.@ÖmerKrgz merhaba hocam, staj yeri bulabildiniz mi bende aynı senin durumundayım bilişim alanında bir tane bile staj yeri yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.