MESEM iş yeri bulamamak

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba, şu anda 9. sınıfım. MESEM’e geçeceğim fakat hiçbir şekilde iş yeri bulamadım. Çevremizdekiler ya “çok geç kaldınız, biz aldık” diyor ya da “biz almıyoruz” diyor. Okulum ise, çok yakınımıza yeni bir mesleki eğitim merkezi açıldığı için “biz 9. sınıfları bizim okulun MESEM’ine göndermiyoruz, o bahsettiğim mesleki eğitim merkezine gönderiyoruz, o yüzden iş yerini orası bulacak” diyor. Ama o bahsettiğim mesleki eğitim merkezi ise “biz daha yeni açıldık, çevremiz yok, okulunuz bulmalı” diyor. Aralarında bir döngüye girdik. İzmir’de bir tanıdığı vs. olan var mı veya başka nereden bulabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

(Not: Bölümüm muhasebe)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba, şu anda 9. sınıfım. MESEM'e geçeceğim fakat hiçbir şekilde iş yeri bulamadım. Çevremizdekiler ya “çok geç kaldınız, biz aldık” diyor ya da “biz almıyoruz” diyor. Okulum ise, çok yakınımıza yeni bir mesleki eğitim merkezi açıldığı için “biz 9. sınıfları bizim okulun MESEM'ine göndermiyoruz, o bahsettiğim mesleki eğitim merkezine gönderiyoruz, o yüzden iş yerini orası bulacak” diyor. Ama o bahsettiğim mesleki eğitim merkezi ise “biz daha yeni açıldık, çevremiz yok, okulunuz bulmalı” diyor. Aralarında bir döngüye girdik. İzmir'de bir tanıdığı vs. olan var mı veya başka nereden bulabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

(Not: Bölümüm muhasebe)

Bende 2 ay MESEM'e gittim geri çıktım gençliğini yakma kardeşim Anadolu'ya git onu da yapamıyorsan meslek lisesine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı