MESEM ve üniversite planı nasıl?

Daha karar veremedim hangisi en fazla parayı verir? Daha doğrusu hangi bölümdeki ustalar kendi ceplerinden para verir.

Hesap makinesinde hesapladım 360 bin liraya denk geliyor toplam.

Çoğu üniversite masraflarını karşılar gibi.

360 bin lira ama 4 sene sonra 360 bin liranın değeri ne olacak? Ki illaki bir yerlerden ekstra maliyet çıkacak sana. Benim fikrimce keşke Anadolu seçseydin.

En fazla para olayı yok hocam ustadan ustaya değişir nasip işi ama bu devirde devletin koyduğu sınırın üstüne çıkacak adamda zor bulunur.

Anladım peki hangi bölümler beni yormaz (YKS için)

360 bin lira ama 4 sene sonra 360 bin liranın değeri ne olacak? Ki illaki bir yerlerden ekstra maliyet çıkacak sana. Benim fikrimce keşke Anadolu seçseydin.
yatırım yaparım hocam zaten tr lirasına güven olmaz 4 yıl sonra ne olacağı belli zaten tr lirasına :D

o bende var hocam ama benim ana fikrim ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız

her işletme öylemi peki? öyleyse anadoluduya gitcem sanırım
Benim çevremden aldığım duyumlar öyle her işi siz yapıyorsunuz ve genelde angarya işler oluyor. (tuvalet temizleme, ayak işleri vs vs) hepsi öyle diyemem ama benim çevremdekiler bu şekilde söyledi.

Benim çevremden aldığım duyumlar öyle her işi siz yapıyorsunuz ve genelde angarya işler oluyor. (tuvalet temizleme, ayak işleri vs vs) hepsi öyle diyemem ama benim çevremdekiler bu şekilde söyledi.
anladım ama o işleri yapmak zorunlumu? yani normal bir marketteki kasiyere yer temizletmezler mesemde niye öyle bişey var

Anladım ama o işleri yapmak zorunlu mu? Yani normal bir marketteki kasiyere yer temizletmezler MESEM'de niye öyle bir şey var.

Sana parayı şirket değil devlet veriyor. Gittiğin şirket bir nevi bedavaya işçi çalıştırıyor, bazı şirketler ekstradan para veriyor tabii ki de. Bedavaya çalışan olunca önüne gelen her işi yaptırıyorlar, çünkü sen en ama en alt kademe olarak giriyorsun. 12. sınıf stajyerliğide bir tık buna benzerdir. ( tavsiyem bir belediye, kamu ya da devlet dairesine girmeye odaklan. Üniversite için oralar kesinlikle daha rahat olur)

Sana parayı şirket değil devlet veriyor. Gittiğin şirket bir nevi bedavaya işçi çalıştırıyor, bazı şirketler ekstradan para veriyor tabii ki de. Bedavaya çalışan olunca önüne gelen her işi yaptırıyorlar, çünkü sen en ama en alt kademe olarak giriyorsun. 12. sınıf stajyerliğide bir tık buna benzerdir. ( tavsiyem bir belediye, kamu ya da devlet dairesine girmeye odaklan. Üniversite için oralar kesinlikle daha rahat olur)
14 yaşındayım orda çalıştırırlarmı beni?

anladım ama o işleri yapmak zorunlumu? yani normal bir marketteki kasiyere yer temizletmezler mesemde niye öyle

anladım ama o işleri yapmak zorunlumu? yani normal bir marketteki kasiyere yer temizletmezler mesemde niye öyle bişey var
Yani oradaki yetkili kişiler dediği zaman zorunlu olur diye tahmin ediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı