MESEM vs Anadolu lisesi

Önerebileceğiniz bölüm var mı hocam

Ben bölüm değil araba ticaretiyle uğraşıyorum kardeşim meslek lisesi mezunu hiç memnum değil.

Hangi bölümden mezun oldunuz hocam

Neden hocam.

Peki hocam meslek lisesinde yeni bir sınıfa alışmak zor olmaz mı?

Tabii zor olur gittikçe alışırsınız ama dediğim gibi karar sizin ben üniversite okuyacağım diyorsanız kendinizi okula odaklayın ama ben liseden sonra okumayacağım diyorsanız meslek öğrenin.

Okumak gibi bir derdiniz yoksa MESEM'e geç motorlu araçlar bölümünü oku. Ha yok ben okuyacağım üniversite istiyorum dersen Anadolu lisesinde kal. Benim fikrimce parayı vurmanın, ileride rahat etmenin, kendi işinin patronu olmanın en güzel yolu MESEM. Ama bu iş sandığın gibi değil. Her gün bilmem kaç saat çalışacaksın, yorulacaksın. Bunları göze alman gerek.

Tabii zor olur gittikçe alışırsınız ama dediğim gibi karar sizin ben üniversite okuyacağım diyorsanız kendinizi okula odaklayın ama ben liseden sonra okumayacağım diyorsanız meslek öğrenin.

Meslek lisesi okuyup iki senelik üniversiteler var önerir misiniz bir de hangi bölüm okuyim.

Ortalamam 68 bu dönem sizce MESEM veya mesleğe geçmeye değermi

Ben Anadolu lisesi mezunuyum benim kardeşim meslek lisesi mezunu eve gelip MESEM'deki arkadaşlarına özeniyordu sürekli ben olsam MESEM tercih ederim.

Üniversite okudunuzmu hocam

Ben meslek lisesinde okudum 2 yıl açığa geçtim o kadar kötü sana söyleyeyim. Hiç bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…