MESEM vs Anadolu lisesi

Hocam ben şu anki tecrübem ile en başa donseydim meslek lisesi seçer ek olarak meslek öğrenirdim meslek cebimde kalırdı he meslek değil ben üniversite istiyorum desem bile 18-19 yaşında evde 1 yıl oturur sınava çalışırdım eğer ailen sana 1 yıl rahat verecekse bence meslek öğren lise sonunda belgeni aldığın zaman otur sınava çalış sonra üniversite kazan ya da ben ikisiyle uğraşmam diyorsan karar sana kalmış.

Önerebileceğiniz bölüm var mı hocam

Ben bölüm değil araba ticaretiyle uğraşıyorum kardeşim meslek lisesi mezunu hiç memnum değil.

Hangi bölümden mezun oldunuz hocam

Okumak gibi bir derdiniz yoksa MESEM'e geç motorlu araçlar bölümünü oku. Ha yok ben okuyacağım üniversite istiyorum dersen Anadolu lisesinde kal. Benim fikrimce parayı vurmanın, ileride rahat etmenin, kendi işinin patronu olmanın en güzel yolu MESEM. Ama bu iş sandığın gibi değil. Her gün bilmem kaç saat çalışacaksın, yorulacaksın. Bunları göze alman gerek.

Okumak gibi bir derdiniz yoksa MESEM'e geç motorlu araçlar bölümünü oku. Ha yok ben okuyacağım üniversite istiyorum dersen Anadolu lisesinde kal. Benim fikrimce parayı vurmanın, ileride rahat etmenin, kendi işinin patronu olmanın en güzel yolu MESEM. Ama bu iş sandığın gibi değil. Her gün bilmem kaç saat çalışacaksın, yorulacaksın. Bunları göze alman gerek.

Ortalamam 68 bu dönem sizce MESEM veya mesleğe geçmeye değermi

Ben Anadolu lisesi mezunuyum benim kardeşim meslek lisesi mezunu eve gelip MESEM'deki arkadaşlarına özeniyordu sürekli ben olsam MESEM tercih ederim.

Üniversite okudunuzmu hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı