MESEM'den açik liseye geçiş mantıklı mi?

harun28

Attopat
Daha fazla  
MESEM'de elektrik okuyorum. Sizce MESEM'de mi kalayım yoksa açık öğretime mi geçeyim? Sizce hangisi kolay? Bir de açık öğretimde hangi bölümler var?

Mesleki açık lisede seçtiğin bölüme göre meslek dersleri olur, bazı dersler Online bazı dersler yüz yüze olur yani karışık, normal açık lisede ise normal dersler olur ve okula gitmezsin, Online veya yüz yüze ders görmezsin.

Mesela ikisine de hangi bölümde var

Mesleki açık lisede seçtiğin bölüme göre meslek dersleri olur, bazı dersler online bazı dersler yüzyüze olur yani karışık, normal açık lisede ise normal dersler olur ve okula gitmezsin, online veya yüzyüze ders görmezsin.
Senin tavsiye ettiğin hangisi

Hocam ben MSN gidiyorum da sizce yani çünkü o kadar uğraştırdım ailemi yani
Bana kalırsa bende mesleki açık liseye geçecektim ancak üniversite okuduğum ve hedefim yüksek olduğu için normal açık liseyi seçtim eğer meslek belgesi almak gibi bir hedefin yoksa geç açık liseye ama varsa bence Mesemden devam et ben olsam MESEM varken mesleki açık liseye geçmezdim.

Bana kalırsa bende mesleki açık liseye geçecektim ancak üniversite okuduğum ve hedefim yüksek olduğu için normal açık liseyi seçtim eğer meslek belgesi almak gibi bir hedefin yoksa geç açık liseye ama varsa bence MESEM'den devam et ben olsam MESEM varken mesleki açık liseye geçmezdim.

Hocam 4 yıl okuduktan sonra hakem olmak istiyorum da bu meslek nasıl mesela yurt dışına falan çıkabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı