MESEM'den kaydımı aldırdım açık liseye geçiş yapabilir miyim?

SerkanBoz07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 10.sınıfta meslek lisesi üzerinden MESEM'e geçiş yapmıştım.10. sınıfı bitirdim 11. sınıfa geçiş yaptım sonra yaz tatilinde kaydımı aldırdım. Açık lise ile ilgili yeni kararlar alınmış. Örgün eğitimden açık liseye geçiş yapılamayacak diye. Peki ben geçiş yapabilir miyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha ben geçen sene Avcılar'da mesleki eğitim merkezine geçmek için bayağı zorlanmıştım. Açık liseden açık liseye geçmek zorlaştı evet, MEB'e gittik MESEM için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Peki Anadolu lisesine geçiş yapabilir miyim elimdeki 9-10. sınıf tasdiknameleriyle?

Peki Anadolu lisesine geçiş yapabilir miyim elimdeki 9-10. sınıf tasdiknameleriyle?
Geçebilirsiniz. Mesleki Eğitime Merkezine geçmeden önce sanırım meslek lisesindeymişsiniz, meslek lisesine geri dönüp oradan nakil ile geçebilirsiniz.

Bir yerde şu anda sadece 9. sınıflara uygulandığını görmüştüm. Yanlışım var ise kusura bakmayın. Ben de 11'e geçtim ve açığa geçmek istiyorum.

Geçebilirsiniz. Mesleki Eğitime Merkezine geçmeden önce sanırım meslek lisesindeymişsiniz, meslek lisesine geri dönüp oradan nakil ile geçebilirsiniz.
meslek lisesine geri geçebilirmiyim yani ben geçilmez diye biliyordum

öyle değil anadolu lisesinden Meseme geçiş yaptım ama meslek lisesi üzerinden okuyodum Mesemi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı