MESEM'e geçilmeli mi?

Hocam açığa geçmek şu an zor bayağı ve ben bir yandan da lise diplomam olsun istiyorum açıkta ders vs çalışmam beceremem.

Hocam ben elektrik üzerinden değil de daha çok araba motor vs ile ilgili bölüme gitmeyi düşünüyorum. Teşekkürler cevabınız için. Bir de sınıfta kalıp da MESEM'e geçersek bir şekilde üst sınıfa geçebiliyormuşuz gibi bir şey duymuştık emin değilim ama. Ben 2 sene önce kaldığım için geçemem büyük ihtimalle fakat bilginiz var mı bu konuyla ilgili?
bölüm fark etmez saydığım avantajlar ve dez avantajlar halen geçerli.

araba üzerine gideceksen iyi araştır iyi düşün.

Bir üst sınıfa geçilir mi inanın bilmiyorum gidip sorarsanız kesin bilgi alırsınız.

Bölüm fark etmez saydığım avantajlar ve dez avantajlar halen geçerli.

Araba üzerine gideceksen iyi araştır iyi düşün.

Bir üst sınıfa geçilir mi inanın bilmiyorum gidip sorarsanız kesin bilgi alırsınız.

Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan cevabınız için. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

10, 11 Ve 12. Sınıf Öğrencileri İse İkinci Dönemin Başlangıcına Kadar Nakil Ve Geçiş Yapmış Olmaları Halinde 10. Sınıf Seviyesinden Eğitime Devam Edebilecek.

Bu sitede böyle yazıyor. Ben yerinde olsam geçerdim. Meslek lisesi bitti bitecek benim fakat elime alabileceğim bir iş yok hazır işim olmasa açıkta kalıcam. Bu yüzden Mesem'den bir şeyler öğrenme, çevre yapma şansın var öneririm.

Sen birde git konuş garanti olsun

10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ise ikinci dönemin başlangıcına kadar nakil ve geçiş yapmış olmaları halinde 10. sınıf seviyesinden eğitime devam edebilecek.

Bu sitede böyle yazıyor. Ben yerinde olsam geçerdim. Meslek lisesi bitti bitecek benim fakat elime alabileceğim bir iş yok hazır işim olmasa açıkta kalacağım. Bu yüzden MESEM'den bir şeyler öğrenme, çevre yapma şansın var öneririm.

Sen bir de git konuş garanti olsun.

Sağ olun hocam gideceğim okulla bir konuşayım o zaman. En azından ileride açıkta kalmayız. Sağ olun cevabınız için.

Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan cevabınız için. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Hocam size bağlı tamamen. Gelecekteki hedefleriniz neler ve bu hedefi gerçekleştirmek için hangisi işinize yarayacak bunu seçin.

Çevrenizdeki tüm MESEM'lere gidin çünkü her okulda her bölüm olmuyor. Bu bölümleri öğrenin yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam size bağlı tamamen. Gelecekteki hedefleriniz neler ve bu hedefi gerçekleştirmek için hangisi işinize yarayacak bunu seçin.

Çevrenizdeki tüm MESEM'lere gidin çünkü her okulda her bölüm olmuyor. Bu bölümleri öğrenin yardımcı olmaya çalışırım.

Tamamdır hocam öğrendiğim zaman güncellerim konuyu.
Hepinize teşekkürler cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı