Arkadaşlar ben bir 10.sınıf öğrencisiyim ve tesisat alanına ilgim var ve meslek lisesinde bulunduğum yıllar tesisat hocalarım beni hep överdi. Çünkü bu konuda yetenekliyim ama ailem bunu bir türlü kabullenemedi ve beni 9.sinifin sonlarında bir tane özel okula yazdirdilar (tamamen benim isteğimin dışında) sanayiye yönelip MESEM eğitimine geçmek istiyorum ama ailem sırf kendileri avukat olamami istedikleri için beni göndermiyor. Ben ne kadar MESEM eğitimine geçmek istesem de ailem izin vermiyor ve ben şu an bulunduğum özel okulda bu yeteneğimi kaybetmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok çaresiz bir durumdayım. Okuldaki hocalar sürekli mühendis ol diye tutturdu ama benim üniversiteye gitmem için önce notlarımın iyi olması lazım ama benim 10 sınav olduysam 8 tanesinden 10 puandan fazla alamadım. Ama ailem ve okulum halen yapabileceğimi iddia ediyor. Aileme yüzlerce kez okuma niyetimin olmadığını ve dersleri anlamadığımı belirttim ama ne fayda... Şimdi size sorum şu ne yapmalıyım?