Sığmaz hocam. Çünkü buna takabileceğiniz anakart modelleri de mini oluyor. Tek fanlı ekran kartlarında kullanıyorlar bu kasaları.
O zaman arkadaşın önerdiği kasa alınmaz.
Sığmaz hocam. Çünkü buna takabileceğiniz anakart modelleri de mini oluyor. Tek fanlı ekran kartlarında kullanıyorlar bu kasaları.
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
O bütçeye Phanteks P300A alınabiliyor.
Konuyu canlandırayım ben de mesh kasa arıyorum ve bütçem maksimum 400 daha fazla boş kasaya veremem. Bu arada sizin önerdiğiniz kasaya 3 fanlı ekran kartı uyuyor hocam kendi özelliklerinde görsel ile göstermişler.Sığmaz hocam. Çünkü buna takabileceğiniz anakart modelleri de mini oluyor. Tek fanlı ekran kartlarında kullanıyorlar bu kasaları.
Yanlışınız var. Orada "farklı" soruları yazıyor.Yeni konu açmalısınız. Var olan konunun altına başka bir soru sormak ceza sebebi. Kural 4.
Technopat Sosyal Kuralları
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...www.technopat.net
Konuyu canlandırayım ben de mesh kasa arıyorum ve bütçem maksimum 400 daha fazla boş kasaya veremem. Bu arada sizin önerdiğiniz kasaya 3 fanlı ekran kartı uyuyor hocam kendi özelliklerinde görsel ile göstermişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.