Mesh olmayan kasa alıp matkapla mesh yapmak

Yani benim demek istediğim o değil şu an siparis versek bile bayağı bir bekletiyor firmalar, siteler ve mağazalar. Bence yeni kasmak almak istemeyip böyle kullanmak isteyenler olabilir. Adam zorla yapın dememiski.

Ben yanlış anladım siz şöyle dediniz sandım kasayı alın delin böyle :D.

Bu filtrenin büyük boyunu nereden bulacağız ya bende tam bir şey için bu tarz bir şey arıyordum? Videoda ki boy yeterli, bir türlü bulamadım.

Bu tarz büyük marka olmayan ürünler alınır alınmaz sıfır fiyatının yarısına satılıyor. Örneğin Cooler Master veya Corsair kasanın sıfır 800 lirayken çok yıpranmamış ise ikinci eli 650-700 liraya bile giderken. ( Ülkemiz ikinci el piyasası sağ olsun.) Gamepower ve Power Boost marka ürünler 500 lirayken 250-300'e anca satılır. Bence böyle ürünler alıp satamayan veya yarı fiyatına satmak istemeyen insanlar için işe yarayabilecek bir tavsiye.
Hocam dediğinizde haklısınız ama bu kasanın zaten ederini başta düşünmek gerekiyor. Şöyle bir şey daha var zararın neresinden dönseniz kardır. Benim elimdeki kasa ikinci elde 200 TL'ye satılıyor. Kasanın etrafını sök tak işi bu kasada zor da olsa gerçekten iyi ve yeterli bir kasa. Etrafına ucuzdan fan dizdikten sonra değme keyfine.

Hocam dediğinizde haklısınız ama bu kasanın zaten ederini başta düşünmek gerekiyor. Şöyle bir şey daha var zararın neresinden dönseniz kardır. Benim elimdeki kasa ikinci elde 200 TL'ye satılıyor. Kasanın etrafını sök tak işi bu kasada zor da olsa gerçekten iyi ve yeterli bir kasa. Etrafına ucuzdan fan dizdikten sonra değme keyfine.

Ya hocam direk ön kapağı çıkarıp kullansa ne olur?

Bu çocuğu forumda çok eleştiriyorlar :) Oysa Türkiye'de izleyicilerin isteklerine göre ilerleyen nadir teknoloji kanallarından bir tanesi ve içeriklerinin, yaptığı karşılaştırmaların kaliteli olduğunu düşünüyorum. Burada da bir deney yapılmış ve sonuçları paylaşılmış. Neler neler gördü bu gözler matkapla mesh panel haline getirmek çokta ütopik gözükmedi bana :)

Bence içerik mantıklı çünkü tüketici bazen hem mesh hem de uygun fiyatlı kasa bulamayabiliyor. Misal ben kendi topladığım sisteemin kasasının ne olacağını araştırırken Corsair Spec Delta ile Cooler Master MB511 arasında kalmıştım. Çünkü ikisi arasında bu fiyat bandında önden hava alabilen neredeyse kasa yoktu. Adamlar sadece yan taraflara ufak ufak ızgaralar koymuş. Bu anlamda CM MB511 çok iyi. Ayrıca üst fan için ve altta PSU için filtre mevcut. Bu sebeple mantıklı ve faydali bir içerik kesinlikle.

Yani benim demek istediğim o değil şuan siparis versek bile baya bir bekletiyor firmalar, siteler ve mağazalar. Bence yeni kasmak almak istemeyip böyle kullanmak isteyenler olabilir. Adam zorla yapın dememiski.
Zorla yapın dememiş ama bu alternatifi göstermek için 4 saat uğraşıp videoyu paylaşmış. Videonun sonunda dilerseniz ön paneli komple söküp yaz aylarında böyle kullanabilirsiniz demiş. Sadece bunu dese video içeriği çıkmayacağı için böyle saçma ve işe yaramayan bir işe kalkmış. Zorla yapın dese daha iyiydi.

Videoyu bende izledim ama bence linçleyecek bir durum yok. Arkadaş kendi halinde bir şey yapmış. Gamepower kasa alacağıma para toparlayana kadar uzay montaj sistem kullanırım yinede almam. O delikleri açsa bile kasada doğru düzgün hava akışı olmuyor. Tasarım, mühendislik ve üretim tecrübesi sıfır.

Eleştiriyi, yapıcı olarak yapın. Bir eylemi kötülemeyin.

Bence de saçma. Ama küçük kardeşlerimiz evde sıkılabilir. Kasaya bir şeyler yapmak isteyebilir. Mesh isteyebilir. Benim de hoşuma gidiyor ama gidip almıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı