Mesh olmayan kasa alıp matkapla mesh yapmak

Ya hocam direk ön kapağı çıkarıp kullansa ne olur?
Orada kendi kullandığım kasanın sök tak işi zor dedim yani filtreleri vesaire temizlerken zorluk çıkarıyor. Bu Gamepower kasası için diyorsanız videonun sonunda ön taraf sökülü vaziyette delikli olandan daha serin çalıştığını söylüyor. Yani yaz aylarını bu şekilde kurtarabilirsiniz diyor.


Genel olarak eleştirmeyin diyenler için de. Ben yapılan işle birlikte bu kasaların genel mantığını da sorguluyorum ve eleştiriyorum. Eleştirmeyi de kötü anlamda yapmıyorum olan neyse onu söylüyorum yaptığı şey gereksiz mi, evet gereksiz bunu dile getirmeyeceksem bu yapıcı eleştiri olmaz. Forumda çok eleştiren vardır orasını bilemem ama ben genel olarak yaptığı işleri beğeniyorum. AliExpress'ten soğutucu getirip burada testini yapan birisi. İnsanlara sadece "içerik" vermeyip onlara uygun fiyatta termal çözümler de gösteren birisi. Örnek aldığım birisi olduğunu da söyleyebilirim.
Bence içerik mantıklı çünkü tüketici bazen hem mesh hem de uygun fiyatlı kasa bulamayabiliyor.
Ne yani şimdi mesh kasa bulamayınca böyle kasa alıp delik deşik mi edelim? Gamepower'ın çalışanları arasında aklı selim biri olaydı da F/P mesh kasalar üretseydi rekabet artardı ya da sadece kaliteli markalarda mesh kasa görmezdik alternatifler de olurdu. Ayrıca bu kasanın fiyatında mesh kasa çok rahat bulursunuz.
 
Yaptığı iş güzel bir iş. Ben de Night Shark'ın ön camını çıkarıp bir filtre taktım ve güzel oldu. Lakin baştan alınsa daha güzel olurdu mesh panelli bir kasa. Bunun imkanla alakası yok, ucuza da bulunabiliyor.
Onun dışında, ön tarafı cam olanlar için uyarı yapmamış sanırım. Onu atlamasa iyiymiş.
 
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bilgisayarı kullanırken ön paneli söksek, kapatınca ön paneli geri taksak kasanın içi kirlenir mi? Sonuçta öndeki fanlar dışarıya hava üflüyor tozları itiyor.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videonun manasını bir türlü çözemedim. Mesh olmayan kasa alıp matkapla mesh yapmak yerine satıp mesh kasa alırsın. Yapılan işçilik de ayrı bir boyut taşımamış zaten. Küçük küçük delikler açmış ve ön taraf mesh kasa gibi duruyor. Tamamen camlı kasalardaki o istenilen görüntüyü bozan bir şey. Ve bunun için 4 saat uğraşmış. Belki eli alışkın olmayan birinin bir gününü alacak.

Modifikasyon yapmış diyenler bu modifikasyon değil bu elindeki malzemeyi hiç etmektir. Kimse elindeki malzemeye bunu yapmaz böyle yapılmış bir malzemeyi de kimse almak istemez. Gider mesh kasa alır veya önü açık altıgen petekli kasalar alır.

Ben bunun için yani 4 5 derece için saatlerce uğraşmaya gerek yok hani minimum 1 saat dedik 1 saatime yazık yani.
 
Undervolt yaparsın ya da O.C.'ni iptal edersin Recep Baltaş'ın yapmış olduğu rehber çok daha yararlı.
 
Biraz el becerisi ve matkap ile düzgün orijinal bir iş yapmak aslında basit. Video mantıklı ama delikler çok küçük. Daha doğrusu basit iş olmuş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı