scopeeee
Hectopat
İnşaat Mühendisi.
Bu kanıya nereden vardınız bilemiyorum ama verdiğiniz örnek Türkiye için geçerli değil.
İnşaat Mühendisi.
anlıyorum.Bu kanıya nereden vardınız bilemiyorum ama verdiğiniz örnek Türkiye için geçerli değil.
Asıl bu zamanlarda karar vermeli. Hayatının kalanını belirleyeceği kararı üniversite sınavına girdikten sonra hokus pokus diye karar vermesini bekliyorsun?10.sınıftayken bunları düşünmek yerine derslerinize ve üniversite sınavına çalışmanız daha iyi olur. 12.sınıfta düşünürsünüz. İlgili olduğunuz alanlarla ilgili kitap okursanız hangi mesleği seçmek istediğinizi ortaya çıkarırsınız. Mesela hukuk alanına uygun olup olmadığınızı düşünüyorsanız kütüphaneye veya kitapçılara giderek hukuk ile ilgili ders kitaplarını inceleyin.
Bana paradan haber ver.Bu bir yanlış. Mühendise ihtiyacı olan dolu yer var. Nasıl iş yok?
Bana paradan haber ver.
Mühendislikte direkt yüksek meblalar bekleme. Bu iş, kendini yükseltmeye bağlı. Kendini ne kadar geliştirir isen, o kadar para. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Önemli olan üstüne ne kattığın.Bana paradan haber ver.
Hukuk genel olarak çok zor bir bölüm. Ablam şuan hukuk okuyor. Gecesini gündüzüne katarak ders çalışıyor. Kaldırabilirseniz güzel bir meslek. Maaşı da çok yüksektir.Türkiye'de yargıç olunur mu sizce?
Buna ben karar veremem. Şu an böyle düşünmeniz yanlış bence, avukat olmak istiyorsan konuşmalar düzenleyip düzeltirsin o yeteneğini mesela. Mühendis olmak istersen deneye deneye yaratıcılığını arttırırsın.10.sınıfım hala mesleğime karar vermedim. Doktorluk, zor iş. Yargıçlık, Türkiye'de? Avukatlık, hızlı düşünüp karar verebilen birisi değilim. Mühendislik, iş yok ayrıca yaratıcı değilim. Ben ne olacağım?
Olunur.Türkiye'de yargıç olunur mu sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.