Öğrenciyim. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
Hayır, sen karar vereceksin. Karar veremiyorsan sorun sendedir.
Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir.Meb'in hareketler
Siyasetçi olmak sandığınız kadar kolay bir şey değil, ayrıca günümüzde muhalifler iktidar tarafından pek hoş karşılanmıyor.Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine.
Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız.Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir.
Teşekkürler hocam moral için.Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız.
Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine.
Olsun hocam, babam da Hacettepe Türkçe öğretmenliğini 6 yılda bitirmiş. Güzel yerde okumuşsunuz ama, bu da bir şans.Hayır değilim. Çanakkale 18 Mart mezunuyum, 7 yılda bitirdim. Elbette aktif olarak iş yoğunluğum ve benim umursamazlığım büyük etken oluşturdu. Bu arada 4 yıllıktı. Uzaktan eğitim görmedim.![]()
Yorumun alnı olsa da öpsem.Öğrenciyim, ileride ne olacağıma Meb'in hareketleri karar verecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.