Çözüldü Meslek derslerinden kalan sınıfta kalıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
Ortalamam şu anlık 55 girilmeyen 3 4 dersim daha var finalde 60 olacağını düşünüyorum fakat atölye yani meslek dersim çok zayıf. Geçmem için hocanın 90 90 girmesi gerekiyor sözlüyü daha girmedi ama bana 90 90 gireceğini düşünmüyorum. Sınıfta kalır mıyım? Tek düşük dersim meslek dersi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ortalamam şu anlık 55 girilmeyen 3 4 dersim daha var finalde 60 olacağını düşünüyorum fakat atölye yani meslek dersim çok zayıf. Geçmem için hocanın 90 90 girmesi gerekiyor sözlüyü daha girmedi ama bana 90 90 gireceğini düşünmüyorum. Sınıfta kalır mıyım? Tek düşük dersim meslek dersi.

Sorumluluk sınavına kalınıyor meslek derslerinden kalındığında, her sene yapılan sorumluluk sınavlarına girip dersi geçmeye çalışıyorsunuz. Dersin sorumluluk sınavıyla beraber o dersi geçemezseniz de mezun olmanız erteleniyor.

Fakat meslek dersinden kalan sınıfta kalır diye bir ibare yok yönetmelikte, sorumluluk sınavı olur sadece.

Sorumluluk sınavına kalınıyor meslek derslerinden kalındığında, her sene yapılan sorumluluk sınavlarına girip dersi geçmeye çalışıyorsunuz. Dersin sorumluluk sınavıyla beraber o dersi geçemezseniz de mezun olmanız erteleniyor.

Fakat meslek dersinden kalan sınıfta kalır diye bir ibare yok yönetmelikte, sorumluluk sınavı olur sadece.

Çözüm

Bir hocam WhatsApp grubuna yazmış sorumlu derslerden kalan direkt kalıyor diye o yüzden tedirgin oldum bir yanlışlık yapmıs galiba.

7 saat atölye dersi görüyorum 28 (sözlü girilmedi) ortalamam birinci dönemde 42 nakil olduğum için çok odaklamadım atölye dersine tek bu dersten kaldım.

Dediğimiz gibi, sınıfta kalmazsınız bu dersten kaldığınız için. Seneye ise sorumluluk sınavına girersiniz. Anlaşılmayan başka bir konu var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı