Meslek liseleri YKS'ye nasıl çalışmalı?

Burak şengöz52

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
42
Arkadaşlar merhaba, sağlık meslek lisesinde okuyorum 11. sınıf öğrencisiyim. Pandemi dolayısıyla adam akıllı eğitim alamadık bir sürü sebepten dolayı ve açıkçası bende hiç çalışmadım ancak durum un ciddiyetini şimdi anladım. 9-10. sınıf eksiğim var. TYT başlamayı düşünüyorum sonrasında AYT başlayacağım. Ancak bu sene seçmeli olarak temel matematik var yani TYT konularını işleyeceğiz. 11. sınıf matematik hiç yok bunun gibi kimya ve fizikde ancak kendim götürebilir im. İnternet üzerinden ilerlerim ancak ders kitabı vs yok konu anlatımı kitaplar alacağım. Öncelikle TYT için sonrasında AYT sayısal için başlangıç ve orta düzey yayın önerir misiniz? Bir de meslek lisesinden mezun olup YKS giren varsa açıklarını nasıl kapattığını anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
 
Bu sene TYT bitirip seneye de AYT kasmaya başlarsan rahat edersin. Sağlık meslek lisesinde AYT konularına çok yoğunlaşacaklarını açıkçası sanmıyorum. Ben senin yerinde olsam bu sene deli gibi TYT kasar, TYT'de belirli bir seviyeye gelirdim. Sonrasında da 12. sınıfta staj denilen belayla uğraşmamak için düz açık liseye geçerdim.

Geçtikten sonra da deli gibi AYT kasardım. Tabii ki yatmazdım, hedefime daha da yaklaşırdım ;) Bence bunu bir değerlendir.
 

Geri
Yukarı