PPrens
Hectopat
- Makaleler
- 1
Millet elektrik gibi bir derdi olmadan öğleye kadar okula gitti, sonra evine. Kısacası evde ders çalışmaya zamanı oldu. Kafada elektrik değil fizik, kimya oldu. Sınavına hazırlandı her konuyu öğrendi. Bizde öyle olmadı, ben gördüm, geçirdim ve önermiyorum. Hayat senin. Bak benim sınıfımda çok zeki biri de vardı zekiden ziyade çalışkan diyelim. Şu an işsiz. Hava Elektrik Elektroniği bitirdi, Pandemi vurdu bu sektörü. O çocuğun öyle olması beni derinden üzüyor mesela. Ha şimdi parantez açayım bu yeni güncelleme sizi sanayi sektörüne özellikle oto-sanayi sektörüne sokabiliyorsa çırak olarak felan kesinlikle gir gitsin. Bunlar başta sürter, hakaret işittirir ama sonrasında zengin eder. Ama okuyayım adam olayım diyorsan üç-beş garanti meslek sunan bölüm haricinde iyi bir iş verebilecek bölüm çok çok az ve bunları da kazanmak için meslekle uğraşmamak en iyisi.Hocam atp diyorum zaten biliyor musunuz bilmiyorum ama üniversite sınavına hazırlaniyoruz ayni zamanda 12.sinifta meslek dersleri kalkıyor hatta.

Son düzenleme: