Meslek lisesi bilişim bölümü mantıklı mı?

Aurqxx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda düz Anadolu lisesindeyim.
Ve bu sene sınıfta kaldım normal okul hayatmda başarılıyım ama lisede bozdum diyebilirim yazılım alanına ilgim var ama herhangi bir fikrim yok meslek lisesinde. Bilişim hakkında biraz aydınlatırsanız sevinirim.😊

Ve bu sene sınıfta kaldım normal okul hayatmda başarılıyım ama lisede bozdum diyebilirim yazılım alanına ilgim var ama herhangi bir fikrim yok meslek lisesinde. Bilişim hakkında biraz aydınlatırsanız sevinirim.😊
değil. siber güvenlik lisesindekiler linux ne bilmiyor (bizzat başıam geldi)

Anadolu'dan devam et. Gerçekten bu mesleği yapmak istiyorsan kendini geliştir. Eğer puanu yüskek bir lise değilse içidekiler çok boş insanlar oluyor.

OBP ile gittiğim bir lise ve lisedeki herkesin kafası karı kızda. Çoğunlukta keko

Çalış hocam. Derslere asıl asılabildiğin kadar. İyi bir mühendisliğe yerleşmeye çalış.
Hocam nerden baslicağımı bilmiyorum orta okulu okumadım diyebilirim yani 2 senem covidden 1 dönemde depremden gitti

Aslında meslek lisesinde okuduğun bölümün çok da bir önemi yok. Sadece şu açıdan önemi var: Üniversite tercih ederken M.T.O.K avantajı olabiliyor. Onun için gitmek istediğin bölümün M.T.O.K bölümünün olup olmadığına bak, ona göre git. Yeni konu açarsan yardımcı oluruz bu konu hakkında.

Değil. Siber güvenlik lisesindekiler Linux ne bilmiyor (bizzat başıam geldi)

Bu liseden liseye hatta hocadan hocaya göre değişiyor. Şahsen okuduğum okulda gayet iyi bir eğitim aldık.

Etrafınızda gidebileceğiz nitelikli, iyi bir meslek lisesi varsa araştırmanızı öneririm. Atp programına geçerseniz 12. sınıfta akademik dersleri alır meslek dersi görmezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı