Çözüldü Meslek lisesi dersleri nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qKernas

Zeptopat
Arkadaşlar meslek lisesine kaydoldum. Matematiğim ve fen fazla iyi değil, diğer derslerim iyidir. Zorlanır mıyım? Meslek dersleri mi fazla yoksa normal dersler mi? Bir de meslek dersleri zor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Atatürk mesleki ve teknik bursa osb.

Şimdi ATP var AMP var.
ATP'de yazın staja gidersin 12.sınıfta derslere daha ağırlık verilir(meslek dersleri yerine)üniversiteye hazırlanman daha kolay olur.
AMP de ise 12.sınıfta 3gün staj 2gün okula gidersin eğer AMP isen ve üniversite istiyorsan benim gibi 12.sınıfta girmeyip 1yıl mezuna kalıp girip bir üniversite kazanabilirsin.
Dersen ben üniversite istemiyorum çalışcam birşey yapmaya gerek yok iş arayacaksın işte.
Atatürk mesleki ve teknik bursa osb.

Şimdi ATP var AMP var.
ATP'de yazın staja gidersin 12.sınıfta derslere daha ağırlık verilir(meslek dersleri yerine)üniversiteye hazırlanman daha kolay olur.
AMP de ise 12.sınıfta 3gün staj 2gün okula gidersin eğer AMP isen ve üniversite istiyorsan benim gibi 12.sınıfta girmeyip 1yıl mezuna kalıp girip bir üniversite kazanabilirsin.
Dersen ben üniversite istemiyorum çalışcam birşey yapmaya gerek yok iş arayacaksın işte.

Çözüm
Saol reis meslek programiymis bende senin gibi yaparım galiba ama bi sorum olacaktı Direkt iş aramakla üniversiteye gitmek arasında bi fark olurmu

Sağ ol reis meslek programiymis bende senin gibi yaparım galiba ama bir sorum olacaktı direkt iş aramakla üniversiteye gitmek arasında bir fark olur mu?

Sen bilirsin,şu an ortam biraz karışık ünivesiteye gidenler bazen iş bulamıyor eğer okulun diploma veriyorsa kendi iş yerini de açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…