Meslek lisesi mezunu hangi sınava girmeli?

caylus

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce meslek lisesinden mezun oldum. Mezun olduktan sonra sınava girmedim ve şu an da gireceğim fakat TYT, AYT, hakkında bilgim yok. Uni beklentim sadece bir üniversiteye girmek yani sıkıldım boş boş oturmaktan gerekli çalışmaları da yaptım fakat hangi sınava gireceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
95 Gün için süper hızlı tempo çalışıp 50 NET üzeri yapabilirseniz 2 yıllık bölümlere girmeniz olası. (AYT bu yılda biraz etkiyi gördü)

Başvururken sadece TYT'yi seçip, onun parasını yatıracaksın. Sınavın ilk günü geldiğinde de girip çözeceksin bu kadar.

Bir de başvuru yaparken önce ÖSYM'den başvuru yapıp mı parayı yatıracağım yoksa ATM'den yatırıp daha sonra ÖSYM'den mi başvuru yapacağım.

95 Gün için süper hızlı tempo çalışıp 50 NET üzeri yapabilirseniz 2 yıllık bölümlere girmeniz olası. (AYT bu yılda biraz etkiyi gördü)
merhaba aynı şey benim içinde geçerli mi? 12. sınıf öğrencisiyim şuan stajyer olarak çalışıyorum alanım grafik tasarım gayette memnunum ayt den pek anlamıyorum ama tyt de kendime güveniyorum bu yıl ilk kez giricem tavsiyen var mı? hiç kitap yüzü açmadım vaktim yok çünkü ama şuan deli gibi çalışsam güzel puan alır mıyım?

merhaba aynı şey benim içinde geçerli mi? 12. sınıf öğrencisiyim şuan stajyer olarak çalışıyorum alanım grafik tasarım gayette memnunum ayt den pek anlamıyorum ama tyt de kendime güveniyorum bu yıl ilk kez giricem tavsiyen var mı? hiç kitap yüzü açmadım vaktim yok çünkü ama şuan deli gibi çalışsam güzel puan alır mıyım?
Bende çalışmadım fakat şimdiden başlıyorum umarım güzel sonuç alırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı