Meslek lisesi mezunu hangi sınava girmeli?

Merhaba aynı şey benim içinde geçerli mi? 12. sınıf öğrencisiyim şu an stajyer olarak çalışıyorum alanım grafik tasarım gayet de memnunum AYT'den pek anlamıyorum ama TYT de kendime güveniyorum bu yıl ilk kez gireceğim tavsiyen var mı? Hiç kitap yüzü açmadım vaktim yok çünkü ama şu an deli gibi çalışsam güzel puan alır mıyım?

Temelin varsa eğer bence iyi puan alırsın. Yoksa kurtaracak bir puan alırsın galiba.

merhaba aynı şey benim içinde geçerli mi? 12. sınıf öğrencisiyim şuan stajyer olarak çalışıyorum alanım grafik tasarım gayette memnunum ayt den pek anlamıyorum ama tyt de kendime güveniyorum bu yıl ilk kez giricem tavsiyen var mı? hiç kitap yüzü açmadım vaktim yok çünkü ama şuan deli gibi çalışsam güzel puan alır mıyım?
Bence AYT ile zaman kaybetme. Üniversitede bölümünün ileri seviyesi varsa onla devam edip yükselebilirsin. Eksiklerinizi çok seri toparlamanız gerekiyor. (Üniversiteyi kendinizi geliştirmek için gittiğinizi/gideceğinizi unutmayın)

Bence AYT ile zaman kaybetme. Üniversitede bölümünün ileri seviyesi varsa onla devam edip yükselebilirsin. Eksiklerinizi çok seri toparlamanız gerekiyor. (Üniversiteyi kendinizi geliştirmek için gittiğinizi/gideceğinizi unutmayın)
Hocam bu arada ÖSYM den başvuru yapıp mı parayı yatırıcaz yoksa tam tersi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı