Meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi?

Ediyor girl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Açık öğretim lisesindeyim ve 5. sınıftan beri okula gitmiyorum, temelim yok. Seneye örgün eğitime geçmek istiyorum fakat hangi liseye gideceğimi bilemiyorum. Bildiğim çok iyi bir meslek lisesi var, sizce ona mı gitmeliyim yoksa Anadolu Lisesi'ne gidip sıfır temelle TYT-AYT'ye mi hazırlanayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Açık öğretim lisesindeyim ve 5. sınıftan beri okula gitmiyorum, temelim yok. Seneye örgün eğitime geçmek istiyorum fakat hangi liseye gideceğimi bilemiyorum. Bildiğim çok iyi bir meslek lisesi var, sizce ona mı gitmeliyim yoksa Anadolu lisesi'ne gidip sıfır temelle TYT-AYT'ye mi hazırlanayım?

Eğer ciddi anlamda üniversite okumayı düşünüyorsan Anadolu lisesine gitmelisin çünkü orada tüm dersleri düzgün bir şekilde alırken ve anlayabilirken meslek lisesinde diploma alıp gitme merakında olan sürekli dersi kaynatan kişilerle olacaksın.

Teknik bilgi gerektiren bir bölüm hedefin varsa mesleğe git , mtok kontenjanından da yararlanmış olursun. Bu şekilde bir hedefin yoksa Anadolu'ya git.

Merhaba. Açık öğretim lisesindeyim ve 5. sınıftan beri okula gitmiyorum, temelim yok. Seneye örgün eğitime geçmek istiyorum fakat hangi liseye gideceğimi bilemiyorum. Bildiğim çok iyi bir meslek lisesi var, sizce ona mı gitmeliyim yoksa Anadolu lisesi'ne gidip sıfır temelle TYT-AYT'ye mi hazırlanayım?

Okuduğun mesleğe göre değişir ben gittim 4 sene mesleğe şimdi gideyim mi diye soranlara asla diyorum çünkü universite meslekte imkansız gibi bir şey dersler 0 sadece meslek dersleri hele 12.sınıfta hiçbir ders yok edebiyat harici full staj meslek dersi.

Merhaba. Açık öğretim lisesindeyim ve 5. sınıftan beri okula gitmiyorum, temelim yok. Seneye örgün eğitime geçmek istiyorum fakat hangi liseye gideceğimi bilemiyorum. Bildiğim çok iyi bir meslek lisesi var, sizce ona mı gitmeliyim yoksa Anadolu Lisesi'ne gidip sıfır temelle TYT-AYT'ye mi hazırlanayım?
valla dostum ders çalışmaya hevesliysen 1 sene mezuna kalıp sayısalda rahat ilk 100 bin sıralama yaparsın onu söyliyim. bence meslek lisesi bir avantaj.

Bence sen mesklekten devam et temelim yok dedin ondan dolayı cok zorluk yaşarsın

Şu anda 16 yaşındayım ve açık lise 2.dönemdeyim. Sınıfta kalmak istemiyorum. Anadolu’ya gidersem sınıfta kalırım diye korkuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı