Çocuk hiç kimseyle yakınlık kurmuyor ki futbol oynamaya çağırıyoruz gelmiyor tenis oynamaya gelmiyor teneffüse çıkartmaya çalışıyoruz tek tük çıkıyor içeri giriyoruz çocuk kitaba bakıyor böyle bir insanla nasıl arkadaş olabilirsin.
Çocuğun adına üzüldüm la. Senin gözünden biraz komik ve saçma da benim de öyle kısa da olsa dönemlerim olduydu ortaokulda.

Çocuk hiç kimseyle yakınlık kurmuyor ki futbol oynamaya çağırıyoruz gelmiyor tenis oynamaya gelmiyor teneffüse çıkartmaya çalışıyoruz tek tük çıkıyor içeri giriyoruz çocuk kitaba bakıyor böyle bir insanla nasıl arkadaş olabilirsin.
Aileden yetiştirme bile öyle olabiliyor biliyor musun? Veya daha önce tanıştığı kişiler hakkında yaşadığı şeylerden. Aga mesajınla biraz alakalı biraz alakasız olarak aklıma çocukluğum geldi duygulandım yine bak gece gece.

Yalnız o çocuk lisede öyleyse büyük sorun ama çocuksa daha yine dediğim gibi normal biraz. Sen kaçıncı sınıfsın?
Son düzenleme: