Meslek lisesi nasıl bir yer?

Öncelikle merhaba. Ben 9'a geçtim fakat meslek Lisesi'nin nasıl bir yer olduğunu tam olarak bilmiyorum gideceğim meslek lisesi evimize çok yakın eskiden kötü imiş fakat şu an düzelmiş fazla keko tipi yok diyorlar.
Meslek lisesinde okuyorum 3.senem içindeki insanlar çokta iyi niyetli olmuyor ama meslek konusundan iyi eğitim felan yapıyolar mesleğinle ilgili

Sağlık meslek dememiş hocam düz eml. Üniversite okurum diyorsan uzak dur meslek öğrenmek için bire bir. Oradaki hareketlerin önemli çevre kurman lazım.
Aslında MTOK sistemi sayesinde istediği bölüme daha az bir puanla ve sıralama ile girebilir. Bence de meslek lisesine gitmek pek gerekli değil, özellikle bilişim ise çünkü zaten internetten daha rahat öğrenebilirsiniz. Ve genelde çok temel öğretiliyor yani okulu bitirince (eğer sadece okulun anlattıkları ile yetinecek iseniz dediğim geçerli) çokta bir şey yapamazsanız sadece temeli kapmış olursunuz.
Ama ortam düzgün ise gidilir kesinlikle.

Öncelikle merhaba. Ben 9'a geçtim fakat meslek Lisesi'nin nasıl bir yer olduğunu tam olarak bilmiyorum gideceğim meslek lisesi evimize çok yakın eskiden kötü imiş fakat şu an düzelmiş fazla keko tipi yok diyorlar.

Okuduğun konuma göre bölüme göre değişir orada okuyanların fikrini almak daha iyi.

Ya yemin ediyorum fix "eskiden kötüydü şu an düzeldi" yalanı. 😂 Keko tipleri her zaman öyle okullarda olacaktır.

Okuduğun lisenin çok da bir önemi aslında yok. Üniversite eğitiminin bile niteliği düşmüşken okuduğunun lisenin çok da etki edeceğini sanmam. Kimseye bulaşma, evden okula okuldan eve git. Derslerine de günlük çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı