Meslek lisesi nasıl bir yer?

gittiğin yere göre değişir, benim gittiğim lise özel meslek lisesi olarak geçiyor, maksimum sigara puf falan çıkıyor olay, başka bir meslek lisesi var, adamlarda uyuşturucudan tecavüze her şey çıkıyor, 12. sınıfta staj var bir fabrikaya gidip staj yapıyorsun ve asgari ücretin yarısı gibi bir ücret alıyorsun, üniversite okuyorsan dershaneye yazılman gerek çünkü bildiğim kadarıyla 11 ve 12. sınıfta sayısal dersler yok, dershaneden eksiğini tamamlayıp stajın yanında ders çalışman gerek, proje(tübitak, robot yarışmaları, vs.) imkanın oldukça katıl, "ucube" olarak tanımlayabileceğimiz meslek lisesinin %60-70 arasını oluşturan tiplerden uzak durmaya çalış, Hocaların gözüne gir, kısaca Nerd(inek) ol, dalga geçerler, alay ederler, takma, ileride güzel bir fabrikada kalifiye eleman olma ihtimalin o "ucube"lerden çok daha yüksek

Kardeşim meslek lisesine gittiğin zaman etliye sütlüye karışma lavbali lavbali kimseyle alay etme gülme kimseyi küçük görme eğer saydıklarımın herhangi biri bile yaparsan kediler aslan kesilir başına ağır başlı ol. Arkadaşlarınla iyi geçin arkadaşlarını iyi seç. Serserilerle işin olmasın selamünaleyküm aleykümselam muhabbetin bu düzeyde olsun. Hiçbir şey yapmadığın halde sana salça olanlardanda korkma dayak yesen bile hakkını ver. Diyeceklerim bu kadar Allah işini gücünü rast getire.

Hocam eğer mesleki lise de kekolar bana bulaşmasın diyorsanız sınıfta 2 tane arkadaşınız olsun onlar da gerçekten akıllı tipler olsun başka bir şey olmasın bir de sadece sınıfta olun yoksa durduk yere bela sürüyorlar

Yani fena değil, tabii bazılarında tuvalletlere pek girmezseniz sorun olmaz, girerseniz de tütün tarlası gibi maalesef, onun dışındaki güzel bence.

Son düzenleme:
Sınıftaki lerle iyi anlaşacagımı düşnüyorum eğer sınıfım iyi olursa zaten başka bişey istemem

Yani fena değil, tuvalletlere pek girmezseniz sorun olmaz, girerseniz de tütün tarlası gibi maalesef, onun dışındaki güzel bence.

Aynen ya çocuklar dut yapraklarından tütün sarıp içiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…