Meslek lisesi nasıldır?

zenr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi cyborg 15 a13vf
Meslek
FrontEnd Developer
Ortaokulda sürekli bilgisayarla ilgilendim tahtalar bozulduğunda tamir ettim. Bilişim hocam ile bilgisayarları tamir ettik vs puanım istediğim Anadolu lisesine yetiyor ama rehberlik hocam bu ilerlemem dolayı ile meslek lisesine gitmemi söylüyor. Gideceğim okul meslek lisesi olduğu için, gerginim. Acaba meslek lisesine gidenler bu ilerlemem dolayısıyla tavsiye eder misiniz?

Ortaokulda sürekli bilgisayarla ilgilendim tahtalar bozulduğunda tamir ettim. Bilişim hocam ile bilgisayarları tamir ettik vs puanım istediğim Anadolu lisesine yetiyor ama rehberlik hocam bu ilerlemem dolayı ile meslek lisesine gitmemi söylüyor. Gideceğim okul meslek lisesi olduğu için, gerginim. Acaba meslek lisesine gidenler bu ilerlemem dolayısıyla tavsiye eder misiniz?
Meslek lisesine gitmedim ama gitmeyi çok istemiştim. Ben 8. sınıftayken rehber hocam ailemi ikna edip beni anadolu lisesine yolladı. Mutlaka meslek lisesine git. Anadolu liseleri sana bir şey katmaz.

Bazı meslek liseleri ortalama olurken bazılarının cidden kötü olduğu gerçeği var. Ortam olarak rezalet bazı meslek liseleri. Nerede yaşadığınız, ikamet ettiğinize de bağlı biraz. Kendinizi bilişim bölümünde geliştirmek istiyorsanız pek de gitmeye değmez. Zira derslerde öğretilenler ahım şahım şeyler değil. 2 Google aramasından sonra erişilebilecek bilgiler.

Güzelse gidilir anadolu lisesine puanı yetmeyenlerin gittiği meslek liseleri var oralar çok kötü bıçaklanmalar kavgalar vs oluyor. Güzel bir meslek lisesi ise anadolu yerine tercih ederdim.

Nerede oturuyorsanız oradaki en iyi meslek lisesine gidin ben öyle yaptım şu an o meslek lisesi sayesinde yurt dışına bile çıktım hocalarda çok iyi ama gittiğiniz yere bağlı değişiyor.

Bazı meslek liseleri ortalama olurken bazılarının cidden kötü olduğu gerçeği var. Ortam olarak rezalet bazı meslek liseleri. Nerede yaşadığınız, ikamet ettiğinize de bağlı biraz. Kendinizi bilişim bölümünde geliştirmek istiyorsanız pek de gitmeye değmez. Zira derslerde öğretilenler ahım şahım şeyler değil. 2 Google aramasından sonra erişilebilecek bilgiler.
Anadolu liseleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Üniversite hayali varsa zaten mecburen dershaneye gidecek. Meslek lisesinde ortamı beğenmezse en kötü MESEM'e geçer hem de cebine parasını koyar.

Meslek lisesi mezunu olarak söylüyorum. Okulumda sürekli kavga, bıçaklanma gibi şeyler oluyordu çok pis insanlar vardı ama ne yalan söyleyeyim ben bunları hiç görmedim bile nerdeyse. Genelde zaten Sınıfta ve laboratuvarda olurdum ama senin yerinde olsam yine de Anadolu lisesine giderdim çünkü Türkiye'de temiz bir meslek lisesi olduğunu hiç sanmıyorum o riske girmezdim.

Anadolu liseleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Üniversite hayali varsa zaten mecburen dershaneye gidecek. Meslek lisesinde ortamı beğenmezse en kötü MESEM'e geçer hem de cebine parasını koyar.
Hocam 2 yerden öğrenip konuyu pekiştirmek var tek yerde öğrenmek var birde. Ama güzel bir meslek lisesi bence de her türlü anadoludan iyidir ama maalesef çok az var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı