Meslek lisesi ortamı nasıl?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, kardeşim 14 yaşında 67 OBP ile meslek lisesine geçecek meslek lisesi ortamı nasıldır, çocuğa bir şey yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, kardeşim 14 yaşında 67 OBP ile meslek lisesine geçecek meslek lisesi ortamı nasıldır, çocuğa bir şey yaparlar mı?

Okuldan okula değişir fakat genelde en serseri tipler o okullarda oluyor. Sessiz durmasın, birisi zorbalık yaparsa sen icabına bak.

67 obp ile gidiyorsa başka sansida yokmuş zaten de. Bizim annesinden izin alıp mahallelerde takılıp sonra eve dönüyorum ane nolur kızmadan, lisede abi kesilen belinden, bıçak dusmeyen, içkisi sigarası eksik olmayan bir çocuğa dönüşen tanidiklarimiz var. Gidip değişmeyen tanıdıklarım da var da nadirdir bu tarz insanlar. Benim kardeşiminde 83 falandı ben dedim git mesleğe Anadolu'ya ben gittim bir şey katmadı bana aha işten yaziyorum. 😂

Değişiyor hocam. Bazen iyi ki meslek lisesine gelmişim diyorum. Evet öğrenciler aşırı kötü öğrenci denilemez seviyedeler ama onlarla takılmayıp başka şeylerle ilgilenince hiç de kötü gelmiyor.
Evet meslekten mesleğe değişir doğrudur. Ama bazıları oldukça kötü.

Evet, yeni mezunum. Meslek lisesi normal ama bazı yönleri kötü olabilir. Meslek lisesinde okuyacaksa, kötü arkadaşlara bulaşmamalı. Herkese güvenmesin ama 1-2 kişiye güvenebilir. 12.sınıfa geçince stajyere zorunlu gidecek (izinler vb. gitmek zorunlu değil).

Son düzenleme:
Evet meslekten mesleğe değişir doğrudur. Ama bazıları oldukça kötü.

Aşırı yüksek puanlı meslek liseleri falan da vardı sanırım. Onlar iyi mesela, fakat meslek liselerinin geneli zaten aşırı düşük puan hatta puansız. Kendini savunmayı bilmek gerek. Yeri geldiğinde de çevrenin sana yardımcı olması gerek.

Abim meslek lisesine gitti (ucube tiplerin gittiği yer değilde biraz daha üst düzeylerin gittiği, orta seviye kişilerin gittiği bir meslek lisesi) arkadaş ortamı çok iyiydi mesela, şans meselesi. Okulda bıçaklı olaylarda yaşanmıştı, sınıftan sınıfa değişiyor diyebilirim. Şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı