Meslek lisesi zorbalarından nasıl kurtulabilirim?

Çoğu ergenin pervasız ve saldırgan olmasının bir sürü nedeni var. İlk neden aile içi sorunlardan gelir. İkinci neden ise olduğumuz toplumda kavga ve sözlü saldırılar meşrulaştırıldığı için çocuk kendi statüsünü sağlamlaştırmak amacıyla zorbalık yapar yani saldırganlığı sosyal statü kazanmak için kullanırlar. Son olarak benim görüşüm yumruktan bile daha etkili olan dili ve zekayı kullanmak.

Bende 9. Sınıfım aynen senin durumunu yaşıyorum hocam. Bu maymun tipli kekolardan gına geldi yemin ediyorum yüzüne tükürsem tüküruk geri donecek öyle tipler bunlar. Adam gibi tek kişi gelmezler akraba fln çagırırlar. Geçen sınıfta öğle arasında oturuyorum sınıf en ust katta kuzey cephesinde sırf gıcıklık olsun diye 45 dk camı açık bıraktı sınıfın yarısı hasta şuan. Hayatımda hiç bir zaman kin tutmadım ama şuan bunlardan nefret ediyorum babadan oğula cahil insanlar.

6 hafta sonra kurtulacağım inşallah.

Bende 3 gün sonra rapor verirken ailemle şikayette bulunacağım. İnşallah hiç bir zaman bunlar gibi insanlarla karşılaşmazsınız hocam iyi geceler.

Benzerlerini bende yaşadım zaten o tiplerin bir kısmı okulu yarıda bırakıyor. Sabretmen gerek pek bir çözümü yok. Ha şöyle bir şey yapabilirsin arkası sağlam bir arkadaş edinirsin problemin çözülür.

Kanka o olayların anasında yani Bağcılarda okudum ama kimse bana karışmadı sebebi hep iyilik yapmam örnek; kalemleri olmuyor kalem veriyorum, suyumu paylaşıyorum, sohbet ediyorum, ve birazda kızlar hakkında bilgi veriyorum yani stratejik taktik bu sayede bana söyledikleri cümle "Sana karışan olursa söyle" bunu hepsine uyguluyorum o yüzden kimse benden nefret etmez tam tersi severler . unutma zorbaya zorbalıkla cevap verirsen hiç bişey kazanamazsın :/

Benimkisi de en az Bağcılar kadar berbat Kanarya Ve Civarı.

Doğru bir buçuk ay dişini sık madem. Uzun süreli orada kalacak olsaydın o tiplerle ya dost ol yada düşman derdim ortada kalırsan sürekli bunlara maruz kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…