Neden bunu iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsunki? inanlara zarar vererek nasıl zevk alınırki?Müdür bana 1 ay önce birisini dövdüm diye bana da söyledi. Ben dün birini daha dövdüm, hiçbir şey olmadı. Yani müdür seni korkutmak için yapıyor![]()
Sert görün ki sana koridorda omuz atarken 2 kere düşünsünler. Onlara tough guy imajını vereceksin.@CrewPung Bilerek omuza çarpıp "yavaş lan a*k çocuğu" diyen birine ne yapmalıyım?
Haklısın hak etmiş o zaman ama bana zevk alıyomussun gibi geldi@CrewPung Bilerek omuza çarpıp "yavaş lan a*k çocuğu" diyen birine ne yapmalıyım?
Kanka bende sertimdir lakin bende vicdan duygusu çok var birisine zarar vermekten çok korkuyorum bazıları bunu güzel bişey oldugunu söylüyor bazıları kötü bişey ama ailem beni böyle yetiştirdi ben mutluyum yaniSert görün ki sana koridorda omuz atarken 2 kere düşünsünler. Onlara tough guy imajını vereceksin.
Kanka bende sertimdir lakin bende vicdan duygusu çok var birisine zarar vermekten çok korkuyorum bazıları bunu güzel bişey oldugunu söylüyor bazıları kötü bişey ama ailem beni böyle yetiştirdi ben mutluyum yani![]()
Abi Amerikada yasiyorum son 3 senedir. Insan birine bulasamayinca cok sıkıliyor. Bana onerin ne.O merhamet duygusu normaldir. Fakat mücadele etmek gerekiyor bazı durumlarda.
Neden birine bulaşmak istiyorsun dostum? Madem macera istiyorsun kız arkadaşı edin.Abi Amerikada yasiyorum son 3 senedir. Insan birine bulasamayinca cok sıkıliyor. Bana onerin ne.
Amerika'da yalnızlık var. Yalnız kalacaksın büyük ihtimal ve tek arkadaşın ''Green Poison'' olacak zamanla. Bilirim o halleri benAbi Amerikada yasiyorum son 3 senedir. Insan birine bulasamayinca cok sıkıliyor. Bana onerin ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.