Meslek lisesi zorbalarından nasıl kurtulabilirim?

Bende meslek lisesi 4. sınıf öğrencisiyim okulum cidden dediğin gibi cezaevi. 1 kere bile kavgam olmadı seçtiğim meslekte kendimi geliştiriyorum. Sende oyle yap.

Sert görün ki sana koridorda omuz atarken 2 kere düşünsünler. Onlara tough guy imajını vereceksin.
Tipin yumuşaksa ne olacak peki? Yumuşaktan kastım sert tipli ve tatlı bir tipin varsa.

Eğer sert bir tipin yoksa sert görünmek hiçbir şey değiştirmez.

Okul dışında çıkışta bunları yakala.
Yanında sprey boya ya da biber gazı olsun, hepsinin kafasına bir güzel sık, kimse yaklaşamaz.
Ertesi günler de sprey boyanı yanında gezdir, sana yaklaştıkları anda sık

Yapacağın en güzel şey yok saymaktır. Bende ticaret meslek lisesi okumuş biri olarak söylüyorum bela beni bulmadıkça kimseye gidip bulaşmazdım kendi kendime takılırdım ama meslek liselerindeki genel zihniyet yapısı bambaşka bir ton olaya girdim kavgaya karıştım yediremediğimden bana bir artısı olmadı şahsen. Geriye dönüp baktığımda ne mallarla uğraşmışım diyorum. Şimdi işimde gücümde insanım muhtemelen onlar hala sokakta 'abi reis başkan vs.' adı altında hala işsiz sapsız bomboş geziniyorlardır. Bu tip vasıfsız insanlarla bir tutma okulunu bitir işine gücüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…