Meslek lisesi zorunlu yaz stajında devamsızlık nasıl işliyor?

ardaflc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben meslek lisesi son sınıfa geçtim ve bu yaz zorunlu stajım var. Bu staj 40 iş günü yapılıyor. Bugün hasta olduğum için staja iş yerine gidemedim ve hastaneden rapor aldım. Şimdi ben devamsızlıkların telafi edilmesi lazım ve 40 günü tamamlamak lazım diye biliyordum ama ChatGPT'de sorduğumda doktor raporu olan günlerin telafi edilmesi gerekmediğini söylemişti. Birinci sorum bu. İkinci sorum, yine ChatGPT raporumun fotokopisini çektirip hem okuluma vermem gerektiğini hem de iş yerine vermem gerektiğini söyledi. Bunlar doğru mu? Teşekkürler.

Merhaba, zorunlu staj 12.sınıfda değil mi? Bildiğim kadar okul açılınca başlıyor. Ne zaman başlayacak stajınız?

Her devamsızlığınızda maaştan kesiyorlar. Resmi tatillerde izinli sayılırsınız. Okul dönemlerinde ise okulun tatil olduğu dönemlerde izinli sayılırsınız. Rapor alacağınız takdirde kesmezle ama ona rağmen kesen firmalar oluyor. Ayrıca resmi tatillerde kesip kesmeyen firmalar da oluyor. Stajlardan sorumlu müdür yardımcısına sorun raporun kime verileceği ile ilgili.

Merhaba, zorunlu staj 12.sınıfda değil mi? Bildiğim kadar okul açılınca başlıyor. Ne zaman başlayacak stajınız?

Her devamsızlığınızda maaştan kesiyorlar. Resmi tatillerde izinli sayılırsınız. Okul dönemlerinde ise okulun tatil olduğu dönemlerde izinli sayılırsınız. Rapor alacağınız takdirde kesmezle ama ona rağmen kesen firmalar oluyor. Ayrıca resmi tatillerde kesip kesmeyen firmalar da oluyor. Stajlardan sorumlu müdür yardımcısına sorun raporun kime verileceği ile ilgili.

Hocam bizim staj 11. sınıf bitti bu yıl ve yaz stajı yapıyoruz Eylül'de okullar açılınca 12. sınıfa geçiyorum biz 12 de staj yapmıyormuşuz sanırım. Bu yaz 40 gün yapıp bitiyormuş sadece hafta içi işte 5 iş günü. Staj da başladı bu arada 23 Haziran'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı