Meslek lisesinde kimya teknolojisi mi gıda teknolojisi mi?

efe9282mm

Centipat
Daha fazla  
Meslek lisesindeyim, bolum seçeceğim sizce hangisini seçebilirim, nedenleriyle belirtirseniz sevinirim, teşekkürler (iki bölümü de seviyorum).

Çevremde bırak lisede de gıda teknolojisi mezunu olmayı. Üniversitede gıda teknolojisi okuyup iş bulamayanlarla dolu. O yüzden kimyanın önü daha çok acık.
Kimya teknolojisi seçiyim o zaman ,inşallah hayırlısı olur ,peki sen ne okuyorsun? Ya da okudun?

Bide şey söyleyeceğim ben aslında bilişim teknolojileri okuyorum ama sevemedim o yüzden değiştirmek istiyorum sence yaptığım dogru bisey mi ben şöyle düşünüyorum insan sevdiği işi yaparsa mutlu olur

Kimya teknolojisi seçiyim o zaman, inşallah hayırlısı olur, peki sen ne okuyorsun? Ya da okudun?

Bir de şey söyleyeceğim ben aslında bilişim teknolojileri okuyorum ama sevemedim o yüzden değiştirmek istiyorum sence yaptığım dogru bir şey mi ben şöyle düşünüyorum insan sevdiği işi yaparsa mutlu olur

Kimya teknolojisine geçmeden kimya derslerine bak derim yapabileceğime inanıyorsan ve sevebileceğini düşünüyorsan geç.
Ben YKS girdim şu an tercih yapacağım bölümü düşünüyorum. Havacılık ile ilgili bir şeyler seçmeyi düşünüyorum.

Kimya teknolojisine geçmeden kimya derslerine bak derim yapabileceğime inanıyorsan ve sevebileceğini düşünüyorsan geç.
Ben YKS girdim şu an tercih yapacağım bölümü düşünüyorum. Havacılık ile ilgili bir şeyler seçmeyi düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur ,ben kimya derslerine baktim fena degil gözüküyor ve seveceğimi düşünüyorum çünkü 2 saatlik kimya derslerinde bile heyecanlanirdim zaten kimya teknolojisini sevmezsem üni de başka bölüm tercihi yapabilirim muhtemelen cunku atp kimya düşünüyorum ve yks hazırlayan bir tür atp'dir.

Cevabin için tessekur ederim

Son düzenleme:
Merhaba. Üniversitede hangi meslek üzerine okumak istiyorsunuz? Hangi meslek üzerine okumak istiyorsanız onu seçin derim çünkü M.T.O.K imkanı oluyor. Üniversitelerin M.T.O.K imkanına da şöyle bakabilirsiniz: İnternette kimya mühendisliği M.T.O.K alanları diye aratın mesela. Sonra o bölümlere YÖK Atlası'ndan bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı