Meslek Lisesinde Ne yapılmalı?

User not found

Decipat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
2.689
Makaleler
1
Çözümler
8
LGS açıklandı, benim de puanım ne olursa olsun, Meslek Lisesine gitmem gerekiyor. Meslek lisesinde ne yapılmalı? Serseri çok diyorlar. Kavgaya falan gelemem, keserler beni kavga da edemem. Konuskan birisi de değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. (Yardım Edin.)
 
Derslerinize odaklanın, herkesle iyi geçinmeye çalışın, güvenilir birkaç arkadaş edinin beraber olacağınız, kavga olursa hocaya söyleyin, okulu inceleyin ve size tavsiyem İngilizcenizi geliştirin çünkü ileride bayağı işinize yarayacaktır. Ben de bu sene LGS’ye girdim bu arada.
 
Meslek lisesinde son sınıfa geçtim ve kendi okulum için şunu söyleyebilirim:

Sanıldığının aksine her meslek lisesi ortamı kötü, öğrencileri ise serseri veya kavgacı değil. Okuduğum okul disiplin anlamında il genelinde iyi durumda. Okulumuza gelmek için sağlık lisesinden (400 küsür puandı sanırım) gelen bile oldu. Bu birazcık da okul yönetimiyle alakalı. Ha serseri tipler yok demiyorum var birazcık hadlerini bildirmen yeterli olacaktır.
 
Öyle abartıyorsunuz sanki meslek lisesinde adam kesiyorlar. Sakin olana kimse bir şey yapmaz. Ortamı erkenden kur. 10.Sınıfta güzel bir bölüm seç. Yine ortam kur. 11 ve 12 hikaye zaten. Dersleri dinle, hocaların gözüne batma. Matematik ve Edebiyattan 50+ puan alıyorsun lise bitiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı