Meslek lisesinde okunmalı mı?

Babam yaşlı 55 yaşında öyle şeyleri bilmiyor.
Çok basit, benimkini babamdan izin alarak ben yaptım. Babanın eDevlet hesabı varsa gir, meb nakil yaz, varsa kardeşlerin arasından kendini seç, gitmek istediğin okulu seç, kaydet. Bu kadar bir şey.

Olm.

Olmaz çünkü baban haklı ne yap ne et Anadolu geç.

Söylüyorum ya okulum Anadolu'ya geçmeme izin vermiyor her seferinde bize bölüm değiştirmek yasak sistem yok internet yok gibi bahaneler uyduruyor okul.
Çok basit, benimkini babamdan izin alarak ben yaptım. Babanın e-Devlet hesabı varsa gir, MEB nakil yaz, varsa kardeşlerin arasından kendini seç, gitmek istediğin okulu seç, kaydet. Bu kadar bir şey.

Babamın e devleti var deneyeceğim teşekkür ederim.

Üniversitede aynı meslek üzerinden devam etmek istiyorum.
D

D-dostum sen kafayı yemişsin.

Neden.

Üniversitede aynı meslek üzerinden devam etmek istiyorum.
Hocam o zaman kesinlikle meslekte kalın. Ne yapın ne edin, kalın. Ciddi söylüyorum, meslek lisesi, sizin geleceğinizi kurar. Hele ki mükemmel bir lisede okuyorsanız, geleceğiniz garanti.

Türkiyede minimum %15 yüzdelik dilime sahipsen (lise sınavında) AL'ye geç. Sahip değilsen meslek lisesinden devam yoksa diplomalı işsiz olursun.

Bence de meslekler çok iyi, Anadolu liseleri zaten ağzına kadar dolu napacak ki? Ben mesleğe geçmeyi düşünüyorum ama kurulu düzenim var (!)
Meslekte okudunuz mu hiç? Böyle atıp tutuyorsunuz.
Okuduğum okulun ortamı normal ama öğrencileri iyi değil öğrenciler sürekli küfür ve kavga ediyorlar bu yüzden kimseyle arkadaşlık yapmıyorum hep tek başıma takılıyorum.
Hocam küfür etmeyen çocuk olmaz. Hele ki bu nesilde, küfrü marifet sanıyorlar. Benim okulumda da var bu tipler. Uzak kalıyorum, tek takılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…