Meslek lisesinde son yılda 0'dan başlayıp yazılım mühendisliği kazanmak

mustafa1111

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Meslek lisesinde okuyorum. 3 gün staj 2 gün okul var staj günü 6.30 da çıkıyorum ama akşama kadar boş oturuyoruz nerede patron da ders çalışmaya izin veriyor. 0'dan başlayıp yazılım mühendisliği kazanabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelir hocam neden gelmesin. Sıkı çalışman gerekiyor sadece. Çok sağlam ama. Hafife alma bu işleri.
Ya birde stajım 18.30 da bitiyor reis evde 19.00 da oluyorum nedense zor geliyor staja gitmek felan bi tavsiyen varmı bu durum için

Ya birde stajım 18.30 da bitiyor reis evde 19.00 da oluyorum nedense zor geliyor staja gitmek felan bi tavsiyen varmı bu durum için
Yani motivasyon gibi

Yani motivasyon gibi
ustam odanın kapısına veya çalışma masasına istediğin üniversitenin fotoğrafını as. Bazı arkadaşlarımda yardımcı olmuştu. Odaklan ve kendini disipline et. İyi bir çalışmayla yapılmayacak şey değil. Ama zor olacak kendini buna da hazırla.

ustam odanın kapısına veya çalışma masasına istediğin üniversitenin fotoğrafını as. Bazı arkadaşlarımda yardımcı olmuştu. Odaklan ve kendini disipline et. İyi bir çalışmayla yapılmayacak şey değil. Ama zor olacak kendini buna da hazırla.
Yani diyorsunki bu önemli değil isteyince herşey olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı