Yaparsın. Ama ilk senede yapman için çok çalışman lazım. Ben de teknik meslek çıkışlıyım. Kendimi çok zorladım. 10. ve 11. sınıfta haftada 17 saat meslek gördüğümüz için çok geride kalmıştım. Çünkü hem meslek derslerine girerek girdiğim eksi durum hem de meslek derslerinin sınavlarına çalışmak meslek lisesindeki öğrenciler için çok negatif bir şey. Ben biraz da temelle ve çok çalışmayla 12. sınıfta sıfır TYT ve AYT kimya bilgisinden çok ileriye taşımıştım kendimi. AYT biyolojim sıfırken onda da çok büyük bir gelişme kat etmiştim. Ama tüm gün ders çalışıyordum. Bu normal bir çalışma değildi. Çünkü ben hem TYT temelimi atıyor. Hem okul derslerine katılıyor. Hem paragraf çözüyor hem de denemeler çözüyordum. Tüm bunları yaparken de sıfırdan AYT konularını öğreniyordum. Sadece matematikte biraz temelim vardı. Her gün 4,5 saat uyuyarak geçiriyordum. 6 saat uyuduğumda bu bana çok fazla geliyordu. 6 saat üstü ise hiç uyumuyordum. Geri kalan zamanların tamamı ders ile geçiyordu. Sonuç olarak ise sıfırdan başladığım bu zorlu TYT ve AYT serüveni sonucunda sayısal 100k civarı yaptım. Eğer bunu kaldıramam diyorsan sınava 2 yıl çalış ki kafan rahatlasın ve her şey sıkışmasın. Ben yine olsa yine yapardım ama kesinlikle meslek lisesi çıkışlı olarak 1 yılda halletmeye çalışmanı önermiyorum. Psikolojin bozulur. Bu arada bence EA hukuk kazanmak biraz daha kolay olabilir çünkü EA bölümü.
Bu arada bir yılda halletme hedefin varsa kesinlikle dershaneye gitme. Zaman kaybı olur. Kendim gözlemledim. Arkadaşlarım pişmandı.Yaparsın. Ama ilk senede yapman için çok çalışman lazım. Ben de teknik meslek çıkışlıyım. Kendimi çok zorladım. 10. ve 11. sınıfta haftada 17 saat meslek gördüğümüz için çok geride kalmıştım. Çünkü hem meslek derslerine girerek girdiğim eksi durum hem de meslek derslerinin sınavlarına çalışmak meslek lisesindeki öğrenciler için çok negatif bir şey. Ben biraz da temelle ve çok çalışmayla 12. sınıfta sıfır TYT ve AYT kimya bilgisinden çok ileriye taşımıştım kendimi. AYT biyolojim sıfırken onda da çok büyük bir gelişme kat etmiştim. Ama tüm gün ders çalışıyordum. Bu normal bir çalışma değildi. Çünkü ben hem TYT temelimi atıyor. Hem okul derslerine katılıyor. Hem paragraf çözüyor hem de denemeler çözüyordum. Tüm bunları yaparken de sıfırdan AYT konularını öğreniyordum. Sadece matematikte biraz temelim vardı. Her gün 4,5 saat uyuyarak geçiriyordum. 6 saat uyuduğumda bu bana çok fazla geliyordu. 6 saat üstü ise hiç uyumuyordum. Geri kalan zamanların tamamı ders ile geçiyordu. Sonuç olarak ise sıfırdan başladığım bu zorlu TYT ve AYT serüveni sonucunda sayısal 100k civarı yaptım. Eğer bunu kaldıramam diyorsan sınava 2 yıl çalış ki kafan rahatlasın ve her şey sıkışmasın. Ben yine olsa yine yapardım ama kesinlikle meslek lisesi çıkışlı olarak 1 yılda halletmeye çalışmanı önermiyorum. Psikolojin bozulur. Bu arada bence EA hukuk kazanmak biraz daha kolay olabilir çünkü EA bölümü.