Halledersiniz ama baya çalışmanız gerekiyor hatta meslek lisesinden normal liseye bile geçebilirsiniz. Özellikle matematik çalışın 0 dan tyt kamp videoları izleyin halledersiniz. RM ve mert hoca izleyebilirsiniz.TYT netim şu an 20-30 civarlarında 10. sınıf 2.dönemindeyim. Ders temellerim çok az. Sizce olur mu?
O kadar değil hocam.Son sene bile kazanılır yaz tatilinde geometri + paragraf çöz onun dışında 11 temelini sağlam tut gelir.
Halledersiniz ama bayağı çalışmanız gerekiyor hatta meslek lisesinden normal liseye bile geçebilirsiniz. Özellikle matematik çalışın 0'dan TYT kamp videoları izleyin halledersiniz. Rm ve mert hoca izleyebilirsiniz.
Aileniz niye izin vermedi? Eczacı bile olsanız çok iyi mesela. Meslek lisesini bitirdikten sonra ''kıytırık'' bir bölüme girip iş bulamamanızı mı istiyorlar.Normal liseye gececektim ama ailem izin vermedi. Mayıs'ta başlayıp yazın sonuna kadar TYT konularını bitirmeyi planlıyorum günlük +8 saat ile olmazsa 11'e tamamlayacağım AYT'yide 11 12 de hallederim diye düsünüyorum.
Tabii ki kazanabilirsin, olay kafada bitiyor. Eğer ciddi manada aşırı derecede fazla çalışırsan tıp kazanmana bir engel yok ama rakiplerinin fen liselerinde veyahut en kötü ihtimalle Anadolu liselerinde olduklarını unutma.
Aileniz niye izin vermedi? Eczacı bile olsanız çok iyi mesela. Meslek lisesini bitirdikten sonra "kıytırık" bir bölüme girip iş bulamamanızı mı istiyorlar.
TYT netim şu an 20-30 civarlarında 10. sınıf 2.dönemindeyim. Ders temellerim çok az. Sizce olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.