Meslek lisesinden tıp kazanılır mı?

• Konuyu başlatan Relyh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 594

Relyh

Femtopat
Daha fazla  
TYT netim şu an 20-30 civarlarında 10. sınıf 2.dönemindeyim. Ders temellerim çok az. Sizce olur mu?

TYT netim şu an 20-30 civarlarında 10. sınıf 2.dönemindeyim. Ders temellerim çok az. Sizce olur mu?
Halledersiniz ama baya çalışmanız gerekiyor hatta meslek lisesinden normal liseye bile geçebilirsiniz. Özellikle matematik çalışın 0 dan tyt kamp videoları izleyin halledersiniz. RM ve mert hoca izleyebilirsiniz.

Tabii ki kazanabilirsin, olay kafada bitiyor. Eğer ciddi manada aşırı derecede fazla çalışırsan tıp kazanmana bir engel yok ama rakiplerinin fen liselerinde veyahut en kötü ihtimalle anadolu liselerinde olduklarını unutma.

Staj sana büyük sorun olucak yorulacaksın hedeflerin var ise açığa aldır ki tıp istiyorsan sadece dersine odaklanman lazım açığa aldırınca boşlarsan kazanamassın bunuda unutmamak lazım her şey sende bitiyor kısaca.

Halledersiniz ama bayağı çalışmanız gerekiyor hatta meslek lisesinden normal liseye bile geçebilirsiniz. Özellikle matematik çalışın 0'dan TYT kamp videoları izleyin halledersiniz. Rm ve mert hoca izleyebilirsiniz.

Normal liseye gececektim ama ailem izin vermedi. Mayıs'ta başlayıp yazın sonuna kadar TYT konularını bitirmeyi planlıyorum günlük +8 saat ile olmazsa 11'e tamamlayacağım AYT'yide 11 12 de hallederim diye düsünüyorum.

Normal liseye gececektim ama ailem izin vermedi. Mayıs'ta başlayıp yazın sonuna kadar TYT konularını bitirmeyi planlıyorum günlük +8 saat ile olmazsa 11'e tamamlayacağım AYT'yide 11 12 de hallederim diye düsünüyorum.
Aileniz niye izin vermedi? Eczacı bile olsanız çok iyi mesela. Meslek lisesini bitirdikten sonra ''kıytırık'' bir bölüme girip iş bulamamanızı mı istiyorlar.

Tabii ki kazanabilirsin, olay kafada bitiyor. Eğer ciddi manada aşırı derecede fazla çalışırsan tıp kazanmana bir engel yok ama rakiplerinin fen liselerinde veyahut en kötü ihtimalle Anadolu liselerinde olduklarını unutma.

Elimden gelenin fazlasını yapacağıma inaniyorum. Umarım inandığım kadar da basarılı olurum.

Aileniz niye izin vermedi? Eczacı bile olsanız çok iyi mesela. Meslek lisesini bitirdikten sonra "kıytırık" bir bölüme girip iş bulamamanızı mı istiyorlar.

Ailem bilgi. Müh veya yazılım müh. Olayım diye bilgisayar aldı, illede gidilecek o mesleğe dedi bende mecburen gittim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı