Merhaba arkadaşlar. Hangi liseye gideceğim hakkında kararsızım. Meslek lisesine gidersem yazılımcı olabiir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Hangi liseye gideceğim hakkında kararsızım. Meslek lisesine gidersem yazılımcı olabiir miyim?
Tabii canım, üniversiteler boşu boşuna var. ODTÜ, İTÜ gibi yerler boşuna mı var?Eğer iyi bir yazılımcı olacaksanız okumanıza bile gerek yok.
Tabii canım, üniversiteler boşu boşuna var. ODTÜ, İTÜ gibi yerler boşuna mı var?
Üniversite hocalar boşuna mı var hocam? Biraz mantıklı düşünün. Evet iş bulamayan çok. Ama çok iyi okullarda okduğunuz zaman iş değişiyor. İsim vermek istemiyorum, Türk bir bilgisayar mühendisi profesörü Kaliforniya Üniversitesi'nden mezun(doktora). Mesela bunu can sıkıntısı için mi yapıyor? Dediğiniz olasılıklar düşük. İstisnalar kaideyi bozmaz. Şu anda profesör olarak eğitim veriyor.Çok fazla yazılımcı gördüm diploması olmayan ama çok iyi işler yapıp para kazanan. İyi iş yaptığınız sürece okumadan da yapabilirsiniz azim ve istek olduğu sürece.
Üniversite hocalar boşuna mı var hocam? Biraz mantıklı düşünün. Evet iş bulamayan çok. Ama çok iyi okullarda okduğunuz zaman iş değişiyor. İsim vermek istemiyorum, Türk bir bilgisayar mühendisi profesörü Kaliforniya Üniversitesi'nden mezun(doktora). Mesela bunu can sıkıntısı için mi yapıyor? Dediğiniz olasılıklar düşük. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.