Meslek lisesine gitmeli miyim?

Okul ne ki ayrıca staj yerini okul buluyorsa güzel.
Mostem manisa mostem lisesi. Özel okul ama devlet karşılıyor baya iyi. Kekoların sözleşmesi de fesh ediliyor. Şu El salvador da taş kafa tıraşı yasaklamıştı okul onun gibi :D. baya disiplini okul.

Hocam para için yapılmaz gerçekten usta var benim karı kız muhabbeti yapıyor bende sevmediğim için yüz göz olmuyorum o yüzden beni fazla sevmiyorlar.

Yani şöyle diyeyim o zaman. Liseden çıktıktan sonra A101-ŞOK-BİM gibi şubeli bakkallarda asgari ücrete çalışmayayım. Olursa dükkan açabileyim, kendi işimi yapayım, iyi para kazanayım diyorsa biri mesleğe gitmeli. Şahsen Anadolu'da dil okuyup pişman olanlardan da birisiyim.

Karı kız muhabbeti her yerde var. Almanya'ya gittim oradaki adamların da yağlı mutlu son masajından başka konuştukları bir şey yok.

Konuyu açan arkadaş okuyacağım diyorsa, köpek gibi çalışırım iyi bir okulun mütercim/tercümanlık bölümüne girerim diyorsa boşuna mesleğe geçmesin. Ama bir garantisi yoksa bu konuda mesleğe gitmesi daha faydalı olur.

Hiç yoktan liseden çıkınca para kazanabileceği bir dal olur.
İyi de hocam okul gerçekten prestijli ve dil okumaktan korkuyorum işsizlik var diye.

Var, neredeyse boş okumakla aynı şey. Son zamanlarda dilden mezun olan çoğu kişi aynı kaderi paylaşıyor. Kpss/yds ile en kötüsünden de olsa devlette bir yere atanmaya çalışıyor, özel sektörde eziliyorlar.

Tekrar diyorum ben çalışırım iyi yerlere gelirim diyorsan oku. Yok bende o ışık yok diyorsan geç mesleğe iş öğren.

Çevirmenlik okuyacağım diyorsan Zonguldak'ta 2 senelik uygulamalı İngilizce çevirmenlik bölümü var oraya da girebilirsin 4 senelik tutmazsa. Gerçi spesifik bir şey istemediğin sürece ülkenin içinde illaki 1/2 okula sıralaman yetebiliyor.

Ben Çin dili ve edb okumak istedim hiçbiri tutmadı ben de kenara attım hayalimi. Programcılık okudum pişmanım. Keşke babam kafama vura vura meslek lisesinde elektrik elektroniğe yazdırsaydı.

Okul ne ki ayrıca staj yerini okul buluyorsa güzel.
Organize sanayiyle anlaşmalı firmalarda girebiliyorsun galiba.

Yani şöyle diyeyim o zaman. Liseden çıktıktan sonra A101-ŞOK-BİM gibi şubeli bakkallarda asgari ücrete çalışmayayım. Olursa dükkan açabileyim, kendi işimi yapayım, iyi para kazanayım diyorsa biri mesleğe gitmeli. Şahsen Anadolu'da dil okuyup pişman olanlardan da birisiyim.

Karı kız muhabbeti her yerde var. Almanya'ya gittim oradaki adamların da yağlı mutlu son masajından başka konuştukları bir şey yok.

Konuyu açan arkadaş okuyacağım diyorsa, köpek gibi çalışırım iyi bir okulun mütercim/tercümanlık bölümüne girerim diyorsa boşuna mesleğe geçmesin. Ama bir garantisi yoksa bu konuda mesleğe gitmesi daha faydalı olur.

Hiç yoktan liseden çıkınca para kazanabileceği bir dal olur.

Var, neredeyse boş okumakla aynı şey. Son zamanlarda dilden mezun olan çoğu kişi aynı kaderi paylaşıyor. Kpss/yds ile en kötüsünden de olsa devlette bir yere atanmaya çalışıyor, özel sektörde eziliyorlar.

Tekrar diyorum ben çalışırım iyi yerlere gelirim diyorsan oku. Yok bende o ışık yok diyorsan geç mesleğe iş öğren.

Çevirmenlik okuyacağım diyorsan Zonguldak'ta 2 senelik uygulamalı İngilizce çevirmenlik bölümü var oraya da girebilirsin 4 senelik tutmazsa. Gerçi spesifik bir şey istemediğin sürece ülkenin içinde illaki 1/2 okula sıralaman yetebiliyor.

Ben Çin dili ve edb okumak istedim hiçbiri tutmadı ben de kenara attım hayalimi. Programcılık okudum pişmanım. Keşke babam kafama vura vura meslek lisesinde elektrik elektroniğe yazdırsaydı.
Hocam meslekte okuyacağım hayvan gibi ders çalışacağım. YDT'de gireceğim. Hem Üni okurum meslek lisesinde mezun olduğum bölümden hemde hayvan gibi dil çalışırım YDT girerim kafasındayım. Kafam sadece hatırlamaya dayalı bu yüzden kelimelerin anlamlarını vb hatırlarım sıkıntı yok. Dilimde gerçekten iyi zaten.

Hocam meslekte okuyacağım hayvan gibi ders çalışacağım. YDT'de gireceğim. Hem üniversite okurum meslek lisesinde mezun olduğum bölümden hem de hayvan gibi dil çalışırım YDT girerim kafasındayım. Kafam sadece hatırlamaya dayalı bu yüzden kelimelerin anlamlarını vb hatırlarım sıkıntı yok. Dilimde gerçekten iyi zaten.

Sen TYT'de kas, şayet iyi TYT yapan sayısalcı keyfine YDT girip senin bilimem kaç bin altında sıralama yapınca anlıyorsun.

Sen TYT'de kas, şayet iyi TYT yapan sayısalcı keyfine YDT girip senin bilimem kaç bin altında sıralama yapınca anlıyorsun.
TYT de kasacağım zaten illaki. Teşekkürler umarım hem liseden mezun olduğum bölümü okurum hemde Japonca dili edebiyatı falan okurum da Japonya'ya kaçarım iş imkanı ve şartları zor olsa da.

Hocam elektrik seçseniz böyle olmazdı belki de. Ben elektrik seçeceğim otomasyon yerine doğru karar mı sizce? Makine tasarımda var.

Evet.

Ben otomasyon okuyorum otomasyonda iş imkanı daha fazla

9 isen bir an önce nakil aldır 10. sınıfta nakil aldirirsan 9.sinifin atölyesinden sorumlu geciyorsun.

Ben otomasyon okuyorum otomasyonda iş imkanı daha fazla

9 isen bir an önce nakil aldır 10. sınıfta nakil aldirirsan 9.sinifin atölyesinden sorumlu geciyorsun.
Elektrik iyi değil midir? Meraktan sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı