Meslek seçimi

UbErdoğan

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Bu sene LGS'ye gireceğim fakat derslerim çok kötü Türkçem 4 matematiğim 1 fenim 2 inkilap tarihi ve atatürkçülüğüm 4 ingilizcem 3-4 arası değişiyor her sene. Sizce çalışmak için çok geç mi daha çarpım tablosunu bile bilmiyorum matematiğim o derece kötü. Gelecekte bir baltaya sap olabilir miyim ne meslek seçebilirim? Aklımda;
Avukat.
Psikiyatri.
Psikolog.
Veteriner.
Meslekleri var. Tabii ki de bunları Türkiye'de başarıp Amerika'ya gidecek kadar para toplayıp Amerika'da devam edeceğim mesleklerime sizce bu meslekleri alabilir miyim çalışmak için çok geç mi? Özellikle de matematiğe ve diğer derslere nereden başlamalıyım, içimde çok kötü gelecek kaygısı var :(

Hayır sadece arkadaş ortamı olarak bir tık üzebilir ama geleceğini bu denli şekillendiremez. Geç kalmış sayılmazsın hatta tam zamanı. 11. sınıfta bile başlasan başarırsın öyle söyleyeyim ama ne kadar erken o kadar iyi.

Bu sene LGS'ye gireceğim fakat derslerim çok kötü Türkçem 4 matematiğim 1 fenim 2 inkilap tarihi ve atatürkçülüğüm 4 ingilizcem 3-4 arası değişiyor her sene. Sizce çalışmak için çok geç mi daha çarpım tablosunu bile bilmiyorum matematiğim o derece kötü. Gelecekte bir baltaya sap olabilir miyim ne meslek seçebilirim? Aklımda;
Avukat.
Psikiyatri.
Psikolog.
Veteriner.
Meslekleri var. Tabii ki de bunları Türkiye'de başarıp Amerika'ya gidecek kadar para toplayıp Amerika'da devam edeceğim mesleklerime sizce bu meslekleri alabilir miyim çalışmak için çok geç mi? Özellikle de matematiğe ve diğer derslere nereden başlamalıyım, içimde çok kötü gelecek kaygısı var :(

Matematiğin 1 ise hiçbir meslek için iyi değilsin demektir.
Biraz bu alanda çalışman lazım.

Bana sorarsan ziraat mühendisi ol gelecekte kuraklık var çalışma yaparsın bu konuda.

Hayır sadece arkadaş ortamı olarak bir tık üzebilir ama geleceğini bu denli şekillendiremez. Geç kalmış sayılmazsın hatta tam zamanı. 11. sınıfta bile başlasan başarırsın öyle söyleyeyim ama ne kadar erken o kadar iyi.
Hocam adam çarpım tablosunu bilmiyorum diyor ne 11. sınıfı? Kaybedecek 15 dakikası bile kalmamış adamın.

Evlat çalışırsan olur ama hiç uğraşma okumak ile bir yere gelinmez Amerika işi zor belki liseyi oku benim gibi lise bitince meslek seç bilgisayar telefon vb dükkan aç ben kendi paramı kazandım her şeye sahibim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı