Meslekleriniz neler?

Elektrik-Elektronik mühendisliği öğrencisi, yazılımcı, Junior ML Dev.

Öğretmenim ama alanım dışındaki neredeyse her mesleği yaptım. Ankarada amerikan kültür merkezinde konsolosluk çalışanlarına Türkçe öğretimi yaptım. Kendi iş yerimiz var orada kamyon şoförlüğü, forklift operatörlüğü yaptım. Bir müddet gardiyan oldum. Küçükken sanayide kaynakçılık, tornacılık öğrendim ve yaptım. Şimdi de eskiden aldığımız şerit makinesini çalıştırmak için uğraşıyorum. Şuan paletçilik ve hurdacılık yapıp KPSS çalışıyorum. Bir de iş yerinde plastik ve pet kırması yapıyoruz. Yaş 27 ama hissedilen 40. Bu arada paletle uğraştığımız için haliyle kütük falan kesiyoruz oradan hızarcılık kaptım biraz. Yani her devrin adamıyız :D

24 yaşındayım. Büyük sayılabilecek bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. Mezun olduğum bölümler ise inşaat, metalurji ve malzeme mühendisliği. Yüksek lisans malzeme mühendisliği devam bir yandan. Aslında şirketi de yazardım ama direkt tanınırım, geçende forumun birinde beni buldular böyle garip bir CV'ye herkes sahip olmadığı için. Anonimlik gitti :D

18 yaşındayım. Elektrik ve Elektronik mesleklerini yapıyorum. Çalışmaktayım her ikisinde de belki ilerde Üniversiteyi falan düşünürüm. Mesliğimi severek ve eğlenerek yapıyorum.

21 Yaşındayım, istediğim mesleğin belirli bir alım tarihi olmadığı için şu an için ne yapacağım konusunda kararsızım, yalnızım (arkadaşım yok denecek kadar az). Çoğu zaman çözümlerimi forumlarda, internette arayıp bulmaya çalışırım. Hiç istemediğim bir şekilde asosyalim. Neyse konu dışına çıkmayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı