Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Kankam biliyor musun bilmiyorum ama Barcelona şu an negreira davasıyla suclanıyor ve davayı kaybettiler Real Madrid'e şikeci demen garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fas maçı 3 Arjantin'li hakem? Messi şikeci.
12 yaşında kurduğunuz rüya aleminden çıkmanızı tavsiye ederim.

Kankam biliyor musun bilmiyorum ama Barcelona şu an negreira davasıyla suclanıyor ve davayı kaybettiler Real Madrid'e şikeci demen garip.
Davayı kaybettiler mi ahahaahha. Bu mesajını yanlış bilgi olarak raporluyorum dostum.

Ronaldo yüzlerce defa bana göre en iyisi benim diye belirtti. Fakat yanlış tabii ki de.
Adam haklı en iyilerden birisi sonuçta. Çekirdekten yetişsin, iyi futbol oynasın, ödüller alsın sonra 2-3 kişi adamın dediği lafı cımbızla çekip alsın. Sana bok atsalar başkasını övüp dursalar hoşuna gider miydi birde dünyaca ünlü birisiyken? Messi içinde aynısı geçerli. İkiside iyi futbolcu ben bundan bahsediyorum. Ronaldo sizin kadar Messi ile laf dalaşına girmemiştir.

Liverpooldan 8 yiyen takımı neden tutayım? Konuyu değiştirme Ronaldo better.
Bir takımın yediği gol sayisi veya yenildiği maça göre takım tutmak acizlikten öte değildir muhtemelen yaşınız küçük.

Bana kalırsa Tofaş Doğan Slx-Şahin S Sol Ön Sinyal Lambası alır bu maçı.

Bir takımın yediği gol sayisi veya yenildiği maça göre takım tutmak acizlikten öte değildir muhtemelen yaşınız küçük.

Liverpool maçı bir mizahtır bunu anlamamışsın pepsicilerin Max yaşı 10 olduğu için Ronaldo ate Pepsi.

Bana kalırsa Tofaş Doğan SLX-Şahin S Sol Ön Sinyal Lambası alır bu maçı.

Varex'li şahin Pepsi ve Ronaldo'ya tek atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…