Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

FIFA'nin WC'yi hediye ettiğini duyunca futbol hakkında bilginiz olmadığını anladım. Bana bir maç söyleyin şike yapılan.
Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burda birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burada birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teknik ekip ile 22 kişinin yıllar sonrası emekleri ile kazandığı kupayı kötülüyorsunuz Arjantin daha world cup başlamadan zaten favorisiydi 1 milyar kişinin izlediği maçta şike yapılcağını düşünücek kadar saçmaladı Ronaldo fanları.

Atdığım videoyu izlediniz mi?

TikTok veya Instagram'dan futbolu öğrenmiyeceğim izlemeye gerek duymuyorum kendi gözlerimle zaten canlı izledim porktekizin o oyunla çeyrek finale gelmesi bile büyük başarı Arjantin rahat Portekiz'e 6-7 atardı siz şike mike falan diyorsunuz acaba canlı izlediniz mi düşündürücü.

TikTok veya Instagram'dan futbolu öğrenmiyeceğim izlemeye gerek duymuyorum kendi gözlerimle zaten canlı izledim porktekizin o oyunla çeyrek finale gelmesi bile büyük başarı Arjantin rahat Portekiz'e 6-7 atardı siz şike mike falan diyorsunuz acaba canlı izlediniz mi düşündürücü.
Burda Portekizi savunan kim? WCyi Messi hakettdi diyen ya gözü kapalı izlemiştir yada 14 yaş Messi Fanıdır.

Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burda birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.

Video neden bende açılmıyor?

Burada Portekiz'i savunan kim? WC'yi Messi hakettdi diyen ya gözü kapalı izlemiştir ya da 14 yaş Messi fanıdır.

Portekiz elenmeden önce kimse Fransa'yı tutmuyordu niyeyse bir anda herkes Fransa fanı oldu bu arada herkesin yaşına laf ediyorsunuz acaba yaşınız kaç 2008 Ronaldo'yu canlı izlediğinize göre en az 30 yaşında falansınız 30 yaşında biri TikTok'ta gördüğü bir video ile Ronaldo'yu savunmaya çalışıyorsa feci sıkıntısı vardır peki kim hak etti penaltılarla kazandı Arjantin zaten saçma sebepler ile Messi'ye laf ediyorsunuz ve eminim hiçbir maçını izlemediniz Messi'nin world cuptaki belki finali izlediniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı