Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burda birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.FIFA'nin WC'yi hediye ettiğini duyunca futbol hakkında bilginiz olmadığını anladım. Bana bir maç söyleyin şike yapılan.
Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burada birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.
Atdığım videoyu izlediniz mi?Teknik ekip ile 22 kişinin yıllar sonrası emekleri ile kazandığı kupayı kötülüyorsunuz Arjantin daha world cup başlamadan zaten favorisiydi 1 milyar kişinin izlediği maçta şike yapılcağını düşünücek kadar saçmaladı Ronaldo fanları.
Atdığım videoyu izlediniz mi?
Burda Portekizi savunan kim? WCyi Messi hakettdi diyen ya gözü kapalı izlemiştir yada 14 yaş Messi Fanıdır.TikTok veya Instagram'dan futbolu öğrenmiyeceğim izlemeye gerek duymuyorum kendi gözlerimle zaten canlı izledim porktekizin o oyunla çeyrek finale gelmesi bile büyük başarı Arjantin rahat Portekiz'e 6-7 atardı siz şike mike falan diyorsunuz acaba canlı izlediniz mi düşündürücü.
Bir tane olsa keşke, bir arkadaş burda birkaçını toparlamış ve dahası var, umarım hepsine cevabın vardır.
Burada Portekiz'i savunan kim? WC'yi Messi hakettdi diyen ya gözü kapalı izlemiştir ya da 14 yaş Messi fanıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.