Messi PSG'ye gidecek mi?

d24b2cd58a7143d5a1a8b29a193c808d.jpg

PSG için ne değişir bilemiyorum zaten iyi bir takım.

Messi zaten PSG'de. Bonservisi yoktu, maaşından biraz kısıp EPL'de şampiyon olarak yüz milyonlarca insanın ağzındaki argümanı tarihe gömme şansı ayağına kadar geldi. Bunu tepmiş oldu...

Bu arada Mbappe takımdan ayrılmak istiyor, Messi ile birlikte oynamak istemiyor. Nedeni de muhtemelen kendisinin ağır Ronaldo fanı olması, bununla ilgili bazı yorumlar da var. Bu mantık gerçekse böyle derde... Milyonlar kazanıyorsun, "profesyonelsin" ama sırf fanı olduğun adamın en büyük rakibiydi diye bu düzeyde biriyle oynamak istememenin akılla mantıkla uzaktan yakından alakası yok.

Screenshot_7.png

Not: Burada yazılanı genel hattıyla Türkçeye çevirerek yazdım. Ban nedeni yok.

Messi zaten PSG'de. Bonservisi yoktu, maaşından biraz kısıp EPL'de şampiyon olarak yüz milyonlarca insanın ağzındaki argümanı tarihe gömme şansı ayağına kadar geldi. Bunu tepmiş oldu...

Bu arada Mbappé takımdan ayrılmak istiyor, Messi ile birlikte oynamak istemiyor. Nedeni de muhtemelen kendisinin ağır Ronaldo fanı olması, bununla ilgili bazı yorumlar da var. Bu mantık gerçekse böyle derde... Milyonlar kazanıyorsun, "profesyonelsin" ama sırf fanı olduğun adamın en büyük rakibiydi diye bu düzeyde biriyle oynamak istememenin akılla mantıkla uzaktan yakından alakası yok.

Eki Görüntüle 1137315

Not: Burada yazılanı genel hattıyla Türkçeye çevirerek yazdım. Ban nedeni yok.

Ronaldo fanı olmaktan ziyade messinin gölgesinde kalmamak içindir. Psg şampiyon olursa messi geldi şampiyon oldu denecek, kupa kazanırsa messi sayesinde denilecek, muhtemelen bu sebepten ayrılmak istiyordur.

Asıl nedeni söylenmemiş, bu bir dedikodu.

Olan Neymar'a oldu asıl, zamanında Messi'nin gölgesinden çıkmak için PSG'ye gitti. Yine aynı durumun içinde kalabilir. :D

Agüero yu da unutma. Messi bir takım değiştirdi bütün takımlar karıştı. Neymar da yakında başka yere gitmeye kalkar, agüero psg ye gelir, falan derken ortalık Arap saçına döner :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı