Meta Quest 3 sadece oyun için mi kullanılıyor?

Evet hocam ben bobovr M.2 Plus kayışla kullanıyordum bu sefer de bobovr M3 mini aldım. M.2 Plus ile gözlüğü yüz süngerini çıkarıp kullanabiliyordum aynısını M3 Mini'de de yapabilir miyim acaba? Bu arada gözlük M.2 Plus ile bile hızlı hareketler için fazla sallanıyordu.
Harici aldığın kaskın sallanmasına gerçekten şaşırdım. Bende ki Rİft s kalıp gibi yüzüme oturuyor spor yaparken çok rahatım.

Quest 3 için ücretsiz kullanabileceğim virtual desktop programı mevcut mu?
HAyır. kablolu alıcaksan steam den , eğer kablosuz içinse quest store dan alman lazım.

Kablo ile kullanıyorum ama ekran kartım RX6400 ve SteamVR kodlayıcı hatası veriyor, çözümü ekran kartı değiştirmek olacak sanırım.
o kartla q3 zaten çalışmaz q2 den hiç emin değilim. 2060 gibi bir kart q2 için işini görür(düşük ve orta grafiklerde, rift gibi pc vr olsaydı orta ve yüksek görüntü skyrim vr da alabilirdin bir kaç mod desteğiyle ).

o kartla q3 zaten çalışmaz q2 den hiç emin değilim. 2060 gibi bir kart q2 için işini görür(düşük ve orta grafiklerde, rift gibi pc vr olsaydı orta ve yüksek görüntü skyrim vr da alabilirdin bir kaç mod desteğiyle ).

Quest3 mevcut elimde zaten hali hazırda. Çoğu oyun direk mağaza uygulamalarından gözlüğe indiriliyor ama HL Alyx, Skyrim ve Assetto Corsa gibi oyunlar mağazada olmadığından oynayabilmek için RTX2060S alacağım sanırım. Daha fazlası işlemcime darboğaz yapacak çünkü.

Quest3 mevcut elimde zaten hali hazırda. Çoğu oyun direk mağaza uygulamalarından gözlüğe indiriliyor ama HL Alyx, Skyrim ve Assetto Corsa gibi oyunlar mağazada olmadığından oynayabilmek için RTX2060S alacağım sanırım. Daha fazlası işlemcime darboğaz yapacak çünkü.
iyi yaparsın. İşin doğrusu pcvr ın olsa amd al derdim daha, düşük fiyata daha fazla grafik kartı belleği alıyorsun ki vram Sg de en önemli şeylerden biri ama aynı zamanda nvidea codec işlemede amd den daha iyi. quest ve pico gibi başlıklarda görüntü codecle sıkıştırılarak geliyor ve nvidea amd ye kablosuz da bu yüzden üstün geliyor. ama display port işin içine girerse amd kendini göstermeye başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı