Meta Quest 3 ve 3S arasında kaldım. Ekran kalitesi dışında sizce 3 almaya değer mi? 512 fazla mı olur yoksa 128 yeterli mi olur?
Hocam ben daha önce kullanmadım ve almadım bir ara almak istiyordum bayağı araştırmıştım Quest 3'teki lensler 3S e göre daha güzel yanlış bilmiyorsam pürüzsüz görünüyor ama 3S te öyle değil biraz daha köşeli bir yapısı var bulabilirsem fotoları koyarım alta işlemci ve güç olarak tamamen aynılar onun dışında galiba 3S te kulaklık jak girişi yok depolama konusunda ise eğer PCVR için kullanacaksan yani PC'ye bağlayıp oradan oynayacaksan zaten depolamaya pek ihtiyacın yok içindeki oyunlarda çok ağır oyunlar değil internetin de hızlıysa 128 GB çok net yeter ama internetin yavaş ise yani sil yükle sil yükle yapamayacaksan ve PCVR olarak kullanmayacaksan depolamaya ihtiyacın olabilir.
Pcvr olarak değil normal kullanım için alacağım max 2 3 oyun yükleyeceğim .Hocam ben daha önce kullanmadım ve almadım bir ara almak istiyordum bayağı araştırmıştım Quest 3'teki lensler 3S e göre daha güzel yanlış bilmiyorsam pürüzsüz görünüyor ama 3S te öyle değil biraz daha köşeli bir yapısı var bulabilirsem fotoları koyarım alta işlemci ve güç olarak tamamen aynılar onun dışında galiba 3S te kulaklık jak girişi yok depolama konusunda ise eğer PCVR için kullanacaksan yani PC'ye bağlayıp oradan oynayacaksan zaten depolamaya pek ihtiyacın yok içindeki oyunlarda çok ağır oyunlar değil internetin de hızlıysa 128 GB çok net yeter ama internetin yavaş ise yani sil yükle sil yükle yapamayacaksan ve PCVR olarak kullanmayacaksan depolamaya ihtiyacın olabilir.
Peki 3S kullanmış birisi olarak pişman mısın 3 almadığına? Aynı soruyu sana da sormuş olayım 128 gb 2 3 oyun yükleyecek birisi için yeterli mi? first encounter ve roller coaster yükleyeceğim muhtemelen sadece. Kardeşim için alacağım arada ben de oynarım.128 her türlü yetiyor. 3 aydır 3S kullanıyorum, videolardaki gördüğünüz kaliteleri unutun. Lensten baktığınız için çok daha bulanık bir görüntü görüyorsunuz. Gözlüğe alışmaya çalışırken yaşayacağınız baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, gerçeklik algınızı yitirme kısımları da cabası. Alırken bunlar aklınızda bulunsun.
PCVR olarak değil normal kullanım için alacağım Max 2 3 oyun yükleyeceğim.
Yer olarak sorun çekmezsin, lens olarak da kardeşinin işini görür fiyat farkını vermene gerek yok. VR'ın ne olduğunu anlar zaten birkaç haftaya sıkılır muhtemelen çünkü alışması çok zor, bir saat kafamda durduramıyorum baş ve göz ağrısı yapıyor, her yarım saatte bir çıkartıp dinlenmen gerekiyor. Ben 3 almadığıma pişman değilim, zaten genelde VTOLVR oynuyorum, çok rezalet denecek derecede değil, giriş-orta seviye kabul edilebilir.Pcvr olarak değil normal kullanım için alacağım max 2 3 oyun yükleyeceğim .
Peki 3S kullanmış birisi olarak pişman mısın 3 almadığına? Aynı soruyu sana da sormuş olayım 128 gb 2 3 oyun yükleyecek birisi için yeterli mi? first encounter ve roller coaster yükleyeceğim muhtemelen sadece. Kardeşim için alacağım arada ben de oynarım.
İdare ettirir mi sence yoksa arasındaki farkı göz ardı edip kesin 3 mü alayım?Konuya sadece lensler üzerinden gireceğim, Quest 2 kullanıyorum, Quest 2 ve Quest 3S aynı lensleri kullanıyor.
Fresnel lens diye geçiyor ve o kadar rezalet ki anlatamam, 3S alırsan bu rezalet lenslere katlanmak zorunda olacaksın.
Ben ilk defa VR aldığım için çok takılmayayım ucuzdan bir Quest 2 alayım geçeyim dedim ama almaz olaydım, üstüne 10k daha koyup Quest 3 alsaydım ama iş işten geçti artık.
Arasındaki fark aşırı aşırı değilse 3S almayı düşünüyordum ancak bir üst yanıttaki arkadaş onu belirtmiş sanırsam lensleri gerçekten kötü.Yer olarak sorun çekmezsin, lens olarak da kardeşinin işini görür fiyat farkını vermene gerek yok. VR'ın ne olduğunu anlar zaten birkaç haftaya sıkılır muhtemelen çünkü alışması çok zor, bir saat kafamda durduramıyorum baş ve göz ağrısı yapıyor, her yarım saatte bir çıkartıp dinlenmen gerekiyor. Ben 3 almadığıma pişman değilim, zaten genelde VTOLVR oynuyorum, çok rezalet denecek derecede değil, giriş-orta seviye kabul edilebilir.
Dediğim gibi maksimum üç bilemedin dört oyun yükleyeceğim her türlü sarı siteden alacağım arasında 1-2 bin gibi bir fiyat oynarsa Muhtemelen 512 alırımHocam yükleyebileceğiniz oyunlar çok aşırı yer kaplayan oyunlar olmuyor genelde o yüzden 128 GB yeterli olur diye düşünüyorum.
Giriş-orta seviye, yukarıdaki arkadaşın belirttiği kadar berbat bir lensi yok. Arada oynayacak 8-9k'ya değmez. İlk defa VR dünyasına girecekseniz zaten fark etmeyeceksiniz bile, arada bir rahatsız ediyor o da köşelere bakarken oluyor.İdare ettirir mi sence yoksa arasındaki farkı göz ardı edip kesin 3 mü alayım?
Arasındaki fark aşırı aşırı değilse 3S almayı düşünüyordum ancak bir üst yanıttaki arkadaş onu belirtmiş sanırsam lensleri gerçekten kötü.
Dediğim gibi maksimum üç bilemedin dört oyun yükleyeceğim her türlü sarı siteden alacağım arasında 1-2 bin gibi bir fiyat oynarsa Muhtemelen 512 alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.